Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.062
- 73.640
- 5.188
Uçak biletimi al mendilcin olarak işe başlayayımLA den selamlar semih
bi ara görüşelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uçak biletimi al mendilcin olarak işe başlayayımLA den selamlar semih
bi ara görüşelim
ben askerlik yapmadım. yapma düşüncem de yok. bi kere eşit vatandaşlık ilkesine aykırı. 43 bin nasıl verebiliyorsunuz.
devlet bu konuda hiç bişey yapamaz. hele de aihmye taşırsak.
bi insanın pipisi var diye askere gidip 6 ay 1 sene orada hapis yatması insanlık suçudur. tc herkesinse cinsiyet ayrımı olmammalı. eşitlik olmalı
Halkı Askerlikten Soğutma Suçu
Madde 318 - (1) Askerlik hizmetini yapanları firara sevk edecek veya askerlik hizmetine katılacak olanları bu hizmeti yapmaktan vazgeçirecek şekilde teşvik veya telkinde bulunanlara altı aydan iki yıla kadar hapis cezası verilir.
(2) Fiil, basın ve yayın yolu ile işlenirse ceza yarısı oranında artırılır.
Seni israil ordusuna alalım knk. Üni yıllarımda skypetan bar porat adında taş gibi israilli bi hatunla yazışıyordum askere gitti mundar ettiler çiçek gibi manitiben askerlik yapmadım. yapma düşüncem de yok. bi kere eşit vatandaşlık ilkesine aykırı. 43 bin nasıl verebiliyorsunuz.
bi insanın pipisi var diye askere gidip 6 ay 1 sene orada hapis yatması insanlık suçudur. tc herkesinse cinsiyet ayrımı olmammalı. eşitlik olmalı
Askerlik önemli bir olaydır 20 yaşlarına yeni basan o civardaki arkadaşlar devlet nedir ne değildir okullarda vs öğrenir ancak. Askerlik devletle tanışmak el sıkışmaktır. İnsana önemli şeyler kattığını düşünüyorum. Kadınlar yapar yapmaz tartışılır ayrı konu, isteyen gönüllü kadınlarımıza da askerlik kapısıda açılmalı.ben askerlik yapmadım. yapma düşüncem de yok. bi kere eşit vatandaşlık ilkesine aykırı. 43 bin nasıl verebiliyorsunuz.
Askerlik güzel yav ben bi de 15 temmuza denk geldim az daha havaya uçuracaklardı bizim karargahı ne günlerdi be az aksiyon yaşamadık, bordo bereliden çürüğe çıkma bölük astsubayı elinde keleşle 2 hafta nöbet tuttu her geceAskerlik önemli bir olaydır 20 yaşlarına yeni basan o civardaki arkadaşlar devlet nedir ne değildir okullarda vs öğrenir ancak. Askerlik devletle tanışmak el sıkışmaktır. İnsana önemli şeyler kattığını düşünüyorum. Kadınlar yapar yapmaz tartışılır ayrı konu, isteyen gönüllü kadınlarımıza da askerlik kapısıda açılmalı.
devlet önce vatandaşlarına eşit davranmayı öğrensin. gram korkum yok. 30 yaşındayım askere gitmedim gitmemde. korkum da yok zerre. gerekirse aihmye giderim çok zırlarsalardikkatli olalim renktaş
Askerlik önemli bir olaydır 20 yaşlarına yeni basan o civardaki arkadaşlar devlet nedir ne değildir okullarda vs öğrenir ancak. Askerlik devletle tanışmak el sıkışmaktır. İnsana önemli şeyler kattığını düşünüyorum. Kadınlar yapar yapmaz tartışılır ayrı konu, isteyen gönüllü kadınlarımıza da askerlik kapısıda açılmalı.
israil vatandaşlık verecekse bu cezaya katlanılır. ama yine de karşıyım askerliğe. sadece türkiyeden kurtulmak için başka ülke adına askerlik yapılır. o da trden yakauı kurtarmak için yani. yoksa o ülke vatandaşı olsam elbet istemezdimSeni israil ordusuna alalım knk. Üni yıllarımda skypetan bar porat adında taş gibi israilli bi hatunla yazışıyordum askere gitti mundar ettiler çiçek gibi maniti
(!)adonis: 10 dolar
meme: 20 dolar:
penis: 30 dolar
malafat-ül şakşakiye: 40 dolar
.ben askerlik yapmadım. yapma düşüncem de yok. bi kere eşit vatandaşlık ilkesine aykırı. 43 bin nasıl verebiliyorsunuz.
OHAAAA!!!
AKARYAKITA BÜYÜK ZAM ! Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 1 lira 1 kuruş, motorine 1 lira 5 kuruş, otogaza 65 kuruş zam bekleniyor.
kalkın ulan
Depoyu fullemek yerine ayda 50 tllik alırız sorun değilOHAAAA!!!
AKARYAKITA BÜYÜK ZAM ! Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 1 lira 1 kuruş, motorine 1 lira 5 kuruş, otogaza 65 kuruş zam bekleniyor.