Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.989
- 20.735
- 2.333
Dolar sert çakılmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün tesisat ustamız gelmişti ofise,yarın dolar düşecek demişti. takip ettiği bi adam 6 ay önceden söylemiş doların buralara yükseleceğini daha sonra arapların gelip yatırım için anlaşma yapacağını ve hızla doların düşeceğini. anlayacağımız araplar getirdi parayı yüksek kurdan bozdurdu zamanı gelince de düşükten toplayıp gideceklerTamamen kendi düşüncem olmakla beraber, araplar ile görüşme vardı bugün, düşüşün sebebi bu olmali, dövizi sokuyorlar ülkeye. Tabi biz neler kaybettik, yine neler sattık araplara muamma. Bu girdinin fiyatlara olumlu yansıyacağını da düşünmüyorum, yerinde sabit tutar bir müddet ancak, gelen döviz de har vurulup harman savrulunca, ki ellerini ovuşturmuş sırtlan gibi bekleyen yandaşları hayal edebiliyorum, bir süre sonra tekrar aynı yere geleceğimiz kacinilmaz. Üretim yoksa ne yaparsak yapalım gelinilecek yerde hep aynı.
Bu tımarhaneden kurtulma yolumuz da yok, kafayı yememek elde değil.
Alım fırsatını da kaçırmamak lazım ama o dip noktalarını tahmin etmek zor böyle oynak kurda.Dün tesisat ustamız gelmişti ofise,yarın dolar düşecek demişti. takip ettiği bi adam 6 ay önceden söylemiş doların buralara yükseleceğini daha sonra arapların gelip yatırım için anlaşma yapacağını ve hızla doların düşeceğini. anlayacağımız araplar getirdi parayı yüksek kurdan bozdurdu zamanı gelince de düşükten toplayıp gidecekler
farkımız tarzımızDün yüzde 15 20 artan kur bugün yüzde 10 a yakın düşüyor çoğu para birimi 20 yılda bu kadar hareket yapmıyor
Dün yüzde 15 20 artan kur bugün yüzde 10 a yakın düşüyor çoğu para birimi 20 yılda bu kadar hareket yapmıyor
WoWReyisin dolara vurduğu balyozlar belli ki birilerini rahatsız etmiş !!
Reyisin dolara vurduğu balyozlar belli ki birilerini rahatsız etmiş !!
Evet etti dün 11 olan dolar nasıl 12 ye düştü diyoruz
Tepeden sattı reis. O paraları halk için harcayacak şimdi.Evet etti dün 11 olan dolar nasıl 12 ye düştü diyoruz