Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.152
- 4.171
- 2.418
Usta siz nerde yaşıyonuz almanyada ben öglen işe gelirken diesel 148 benzin 168 diAz önce baktım geçerken dizel: 1.56, benzin:1.92 yani 2 değil henüz ki yeni zam geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Usta siz nerde yaşıyonuz almanyada ben öglen işe gelirken diesel 148 benzin 168 diAz önce baktım geçerken dizel: 1.56, benzin:1.92 yani 2 değil henüz ki yeni zam geldi.
Usta siz nerde yaşıyonuz almanyada ben öglen işe gelirken diesel 148 benzin 168 di
Ok ben seni almanyada sandımHollanda. Diğer arkadaş almanyadaymış bencede Almanya daha ucuz olmalı Hollanda’ya göre zaten ama ona göre 2 Euro’yu geçmiş. Bende kanıt amaçlı yazdım şimdi baktım 1.92 idi.
Hey Allam, yanindan gectim birkac saat once benzinligin, 1.56 dizel, 1.92 benzin (yuvarladim). Foto cekecektim dedim herhalde inanir renkdaslarim usenmesem gidecegim (hava soguk).Hollanda da nerde 1.90a benzin alıyorsunuz yav. Biz 2 haftadir paso 2.02 ödüyoruz. Hollanda - Randstad

arap mi getirdiler simdi ben mi yanlis gördüm yoksa
adam bütün tuşlara basmış ve bakanlığı haketmiş sonunda.Ooooo CV muhteşem adamın
Sayın nebati'nin istanbul üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi mezunları vakfı ve derneği ile ilim yayma cemiyeti, ensar, tügva, önder, utesav, tded, bek, idd, idv ve benzeri vakıf ve derneğin üyeliği devam etmektedir.''
Hey Allam, yanindan gectim birkac saat once benzinligin, 1.56 dizel, 1.92 benzin (yuvarladim). Foto cekecektim dedim herhalde inanir renkdaslarim usenmesem gidecegim (hava soguk).