GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi hangi sehir. Oraya tasinalim ya :D Rotterdami Türkler esir aldı. Artik oturulacak gibi degil. Bizim mahallede hollandali bir cocugu Turkce bilmiyor diye dövdüler ya. Zivanadan cıktı millet :D

Rotterdam :) yok turistik ziyaretler disinda aman aman :) Oraya ne zaman gitsem (merkez diyelim) kendimi Aksaray civarinda hissediyorum :)

ekonomist olmayan ekonomi bakanı!

FFjf7eRXMAQOGOT

PM'in verilerine göre 20 milyondan fazla sigara tüketicisi var.. %86'sı vergi olan ve her gün düzenli olarak yaklaşık 20 milyon kişi tarafından alınan bir ürün.. Kasaya giren paraya bak..

Sevgili renktaşlar daha önce bahsettiğim gibi döviz kuru artışına bağlı çoğu ilacın geri ödemesi kaldırıldı. Ailemde de 5 kişide var olan polikistik böbrek hastalığı için kullanılan Tolvaptan içerik maddeli Jinarc adlı ilaç geri ödeme kapsamından çıkarıldı. Bu ilaç sayesinde uzun süredir böbrek fonksiyonları stabil seyrediyordu. Eğer aşağıdaki kampanyaya bir imza atarsanız sevinirim.

Sevgili renktaşlar daha önce bahsettiğim gibi döviz kuru artışına bağlı çoğu ilacın geri ödemesi kaldırıldı. Ailemde de 5 kişide var olan polikistik böbrek hastalığı için kullanılan Tolvaptan içerik maddeli Jinarc adlı ilaç geri ödeme kapsamından çıkarıldı. Bu ilaç sayesinde uzun süredir böbrek fonksiyonları stabil seyrediyordu. Eğer aşağıdaki kampanyaya bir imza atarsanız sevinirim.

O kadar saçma sapan kampanyalar başlatıyorlar ki şu sitede, umarım paylaştığın önemli kampanya gereken ilgiyi görür ve bu ilaçlara muhtaç olan insanlar mağdur durumda kalmaz. Imzamı attım, burada kimse de çekinmesin yardım etsin.

Allah ailenize şifa versin ve yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
O kadar saçma sapan kampanyalar başlatıyorlar ki şu sitede, umarım paylaştığın önemli kampanya gereken ilgiyi görür ve bu ilaçlara muhtaç olan insanlar mağdur durumda kalmaz. Imzamı attım, burada kimse de çekinmesin yardım etsin.

Allah ailenize şifa versin ve yardımcısı olsun.
Teşekkür ederim

TÜİK'ten yapılan açıklamada kasım ayında enflasyonun (TÜFE) aylık bazda yüzde 3,51 artış kaydettiği duyuruldu. Böylece yıllık enflasyon 21,31 seviyesine ulaştı.

Piyasa beklentileri enflasyonun aylık yüzde 3 artışla yıllık yüzde 20,71'e yükseleceği yönündeydi.. Enflasyon ekim ayında aylık yüzde 2,39, yıllık yüzde 19,89 olarak açıklanmıştı.

Tuik baskaninin gorevden affını isteme zamanı gelmis anlasilan.

Maliye bakanlığı için Erişah Arıcan ilk secenekmiş. Butun ısrarlara ragmen kabul etmemiş. Ihale nureddin nebatiye kalmış.

Müdehale etti de çok etkilemedi yalnız korku saldırlar heryerden bildirim gönderttiler aklı sıra satış yaptıracaklar insanlara tabii bizim insanımız da saf çoğu çekmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt