GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi piyasalara boyle mudahale edip neyi amaclıyolar. 2 gun once yaptiklari mudahalenin etkisi yarım saat sürdü. Bugun yapilan mudahale tek sefer dğl güne yayılmış sanırım ama sonuç yine ayni olacak muhtemelen.

Abi piyasalara boyle mudahale edip neyi amaclıyolar. 2 gun once yaptiklari mudahalenin etkisi yarım saat sürdü. Bugun yapilan mudahale tek sefer dğl güne yayılmış sanırım ama sonuç yine ayni olacak muhtemelen.
Dikkat ettiyseniz 14 bandına yaklaşınca yaptılar şimdide 14 bandına yaklaşınca yaptılar 15 bandına yaklaşınca bidaha yapacaklar. Psikoljik etki için yapılıyor.

Böyle müdahale görülmemiştir. Muhtemelen gram 800 ü yakında görecektir.

Aklımızla alay eden bu şahsa hak veren her kim olursa olsun, beyin nöronlarına tazyikli asitle dalasım geliyor.

Bu da papagan gibi hep ayni seyleri soyluyor gicik herif

☆☆☆☆
Ne desin kardeşim? 2 tane doğru olmaz. Doğru bir tanedir o da onu yazıp duruyor. Aynı konu ile alakalı her gün farklı bir şey söylese o zaman eleştirilmesi gerekir diye düşünüyorum.

Ne desin kardeşim? 2 tane doğru olmaz. Doğru bir tanedir o da onu yazıp duruyor. Aynı konu ile alakalı her gün farklı bir şey söylese o zaman eleştirilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Toplumun tepkisi agir olur bu da ilgi gordugunden ona ayak uyduruyor, siyasetci gibi ayni seyleri tekrarliyor yoksa hep ayni seyi soylemesine gerek yok ekonomist sonucta farkli degerlendirmeler yapabilir

☆☆☆☆

Uçuyor ekonomi.

1405721.jpg

Bu haftaki beklentimi yazayım. Yükselişler çok hızlı oldu o yüzden bir düzeltme ve dinlenme hareketi gelip tepeden alanların panik yapmalarına sebep olmaları lazım. O yüzden düzeltme bekliyorum döviz hareketlerinde, buraya da yazmış olayım.

Dinlenme sonrası ise hedef 14 küsürler olacaktır, bu yükseliş trendinin tepesi 17 küsür, buradan sonra ise uzun süre yatay/aşağı hareketi olması lazım (2022 3. çeyrekten itibaren) geçmiş hareketlerine bakarsak.

Haziranda dolar 11 altın 700 demiştim, o hedef tuttu, buradaki hedeflere de zamanla bakarız.

Yatırım tavsiyesi değil, not düşmek için yazıyorum buraya.

Bu haftaki beklentimi yazayım. Yükselişler çok hızlı oldu o yüzden bir düzeltme ve dinlenme hareketi gelip tepeden alanların panik yapmalarına sebep olmaları lazım. O yüzden düzeltme bekliyorum döviz hareketlerinde, buraya da yazmış olayım.

Dinlenme sonrası ise hedef 14 küsürler olacaktır, bu yükseliş trendinin tepesi 17 küsür, buradan sonra ise uzun süre yatay/aşağı hareketi olması lazım (2022 3. çeyrekten itibaren) geçmiş hareketlerine bakarsak.

Haziranda dolar 11 altın 700 demiştim, o hedef tuttu, buradaki hedeflere de zamanla bakarız.

Yatırım tavsiyesi değil, not düşmek için yazıyorum buraya.
Coin önerisi alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt