Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.046
- 73.619
- 5.188
Manyak olursunuz takip etmeyin artık ekonomiyi falan. Boşver sal gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikkat ettiyseniz 14 bandına yaklaşınca yaptılar şimdide 14 bandına yaklaşınca yaptılar 15 bandına yaklaşınca bidaha yapacaklar. Psikoljik etki için yapılıyor.Abi piyasalara boyle mudahale edip neyi amaclıyolar. 2 gun once yaptiklari mudahalenin etkisi yarım saat sürdü. Bugun yapilan mudahale tek sefer dğl güne yayılmış sanırım ama sonuç yine ayni olacak muhtemelen.
Bu da papagan gibi hep ayni seyleri soyluyor gicik herif
Bu da papagan gibi hep ayni seyleri soyluyor gicik herif
☆☆☆☆
Tayyare bekliyorum sen napion KmkNabiyon lan abbas
İndikatörlerine güvenirim rengim...Aksi halde capsimi bilerim.O halde 6 ay sonra dolar 30 tl.
Ne desin kardeşim? 2 tane doğru olmaz. Doğru bir tanedir o da onu yazıp duruyor. Aynı konu ile alakalı her gün farklı bir şey söylese o zaman eleştirilmesi gerekir diye düşünüyorum.Bu da papagan gibi hep ayni seyleri soyluyor gicik herif
☆☆☆☆
Toplumun tepkisi agir olur bu da ilgi gordugunden ona ayak uyduruyor, siyasetci gibi ayni seyleri tekrarliyor yoksa hep ayni seyi soylemesine gerek yok ekonomist sonucta farkli degerlendirmeler yapabilirNe desin kardeşim? 2 tane doğru olmaz. Doğru bir tanedir o da onu yazıp duruyor. Aynı konu ile alakalı her gün farklı bir şey söylese o zaman eleştirilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Dikkat Şahan Çıkabilir karakteri herif yav. Kafayı yememek büyük başarı bu ülkede.![]()
Necmettin Batırel'den dolar formülü: 50 milyar dolarlık bir fon bütün hesapları bozar
Ekonomi ile ilgili açıklamalarda bulunan Necmettin Batırel, dövizdeki kur artışının nasıl düşürüleceğiyle ilgili, '50 milyar dolarlık bir fon bütün hesapları bo...www.timeturk.com
Mk insanda utanma olur ya
Coin önerisi alalım.Bu haftaki beklentimi yazayım. Yükselişler çok hızlı oldu o yüzden bir düzeltme ve dinlenme hareketi gelip tepeden alanların panik yapmalarına sebep olmaları lazım. O yüzden düzeltme bekliyorum döviz hareketlerinde, buraya da yazmış olayım.
Dinlenme sonrası ise hedef 14 küsürler olacaktır, bu yükseliş trendinin tepesi 17 küsür, buradan sonra ise uzun süre yatay/aşağı hareketi olması lazım (2022 3. çeyrekten itibaren) geçmiş hareketlerine bakarsak.
Haziranda dolar 11 altın 700 demiştim, o hedef tuttu, buradaki hedeflere de zamanla bakarız.
Yatırım tavsiyesi değil, not düşmek için yazıyorum buraya.
Coin önerisi alalım.