GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kafalar 1 milyon!!!

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: “Ben Nureddin Nebati’yim. Nureddin Nebati gibi konuşmak zorundayım. Nureddin Nebati gibi yaşamak zorundayım. Nureddin Nebati gibi davranmak zorundayım.”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: "Çok hızlı bir şekilde düzelecek ekonomi. Yeter ki bize güvenilsin. Ben eve boynu bükük dönemem. Çünkü eğer öyle dönersem bilirim ki sokaktaki vatandaş, Dicle’deki çoban artık benden umudunu kesmiştir."

Hükümet değişmeden,adalet,özgürlük ve ekonominin temel kuralları uygulanmadan ülke ekonomisi düzelmez ve yabancı yatırımcı gelmez.

Başkanlık sistemine evet diyenlere ben de hakkımı helal etmiyorum. Dediğin gibi kardeşim haram zehir zıkkım olsun. Kendilerinden çıkmıyorsa çoluklarından çocuklarından çıksın.
Bu günlerin yaşanacağını defalarca kez söyledik be abi... Göz göre göre bunları yaşamak zorunda kalmamız daha çok koyuyor.

kafalar 1 milyon!!!

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: “Ben Nureddin Nebati’yim. Nureddin Nebati gibi konuşmak zorundayım. Nureddin Nebati gibi yaşamak zorundayım. Nureddin Nebati gibi davranmak zorundayım.”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: "Çok hızlı bir şekilde düzelecek ekonomi. Yeter ki bize güvenilsin. Ben eve boynu bükük dönemem. Çünkü eğer öyle dönersem bilirim ki sokaktaki vatandaş, Dicle’deki çoban artık benden umudunu kesmiştir."
Cok duygulandım gözlerim yaşardı aglamamak icin zor tutuyom kendimi

Maliye Bakanı Nebati: Sen maaş alıyorsun, en fazla neyini kaybedersin? Enflasyonun altında ezilirsin; ama ben bu iş düzelmezse eğer 1000 çalışanımla beraber bütün varlığımı kaybederim, bunu göze alır mıyım?

Sanırım dün Nebati iş adamlarıyla görüşmüş ve belli ki söylediklerinden tatmin olunmamış. Sabah sabah bu atakla başlamanın en azından görünen sebebi bu.

Adama başaramazsanız ne olur diye sormuşlar "üzülürüm." demiş. Batacaksak hep beraber batacakmışız, cümlenin devamına ihtimal vermediğim için yazmıyorum.

Ekonomiyle ilgili bir tane bile terim yok röportajında.

Selvi, faiz indirimi devam edecek demiş Nebati ile görüşmüş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nebati, "Kamuyla iş yapmayan, kamu kurum ve kuruluşlarının önünden bile geçmemiş bir işadamıyım ben! Hayatında ilk defa kamudan maaş alan ve bu maaşı da kendi için harcamayan bir kişiyimdir. Yemeyiz, yedirmeyiz! Bunu net söylüyorum. Kimseye eyvallahımız yoktur. Liderimize bağlıyız. Tayyip Erdoğan’a rağmen asla bir şey yapmam! Bunu da net söylüyorum. Herkes bilsin" diye konuştu.

Tamam anladık en büyük reisçi sensin! Ekonomi ile ilgili de iki kelam et ayıp olmasın.

perşembe günü faiz indirimi ile 15 in üstünü görür. perşembe günü 100 baz puan indirim olacakmış.

"Bizim modelimiz Çin Modeli, Güney Kore modeli filan değil. Bu, Türkiye modeli" diyen Bakan Nureddin Nebati "Karamsar tablo çizenler var. En fazla neyini kaybedersin?" ifadelerini kullandı.

en fazla neyini kaybedersin açlıktan ölürsün ne olacak!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt