- 1 Ağustos 2014
- 63.919
- 75.170
- 4.338
Lanet olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu günlerin yaşanacağını defalarca kez söyledik be abi... Göz göre göre bunları yaşamak zorunda kalmamız daha çok koyuyor.Başkanlık sistemine evet diyenlere ben de hakkımı helal etmiyorum. Dediğin gibi kardeşim haram zehir zıkkım olsun. Kendilerinden çıkmıyorsa çoluklarından çocuklarından çıksın.
Cok duygulandım gözlerim yaşardı aglamamak icin zor tutuyom kendimikafalar 1 milyon!!!
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: “Ben Nureddin Nebati’yim. Nureddin Nebati gibi konuşmak zorundayım. Nureddin Nebati gibi yaşamak zorundayım. Nureddin Nebati gibi davranmak zorundayım.”
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: "Çok hızlı bir şekilde düzelecek ekonomi. Yeter ki bize güvenilsin. Ben eve boynu bükük dönemem. Çünkü eğer öyle dönersem bilirim ki sokaktaki vatandaş, Dicle’deki çoban artık benden umudunu kesmiştir."
Hae ?Maliye Bakanı Nebati: Sen maaş alıyorsun, en fazla neyini kaybedersin? Enflasyonun altında ezilirsin; ama ben bu iş düzelmezse eğer 1000 çalışanımla beraber bütün varlığımı kaybederim, bunu göze alır mıyım?