GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok sabırlı adamsın vesselam ben öyle arkadaşın gtune sokardim doları rulo yapıp..
uzun süredir sessizde grup, bi kaç arkadaş için ordayım zaten. bunu diyenin de aylık 200 bin tl kira geliri var para derdi yok yani. 3 hafta önce 750 bin tlye bmw 3 kasa aldı mesela 3 haftada üstüne 250 bin koydu. doları daha çok arttır reis diye dua ediyorlardır evde muhtemelen

Piyasanin, 3-5 bos kelama inanan cahil vatandastan olusmadigini anlayana kadar devam eder yukselis. Karsinda trilyonlarca dolar portfoy yoneten, senin ekonomini senden iyi bilen yatirimcilar var. Bu duello'dan galip cikacak ne tecruben nede ekonomik gucun var. Her tukurdugunu yalatirlar adama. Olan yine gariban vatandasa olur. Gerci onlarada uzulmeyi artik biraktim ben sahsen. Yine gidip 600 bos adami secerler meclise. Iktidari muhalefeti, ulkeyi yonetme ehliyeti mevcut tek secenek yok hali hazirda.

Olmayan rezervden piyasaya nasıl para veriyorlar dvozit baskilasin diye anlayan varmı ! Yani reel olarak mumkunati nasıl oluyor bunun

Olmayan rezevleri harcamak demek bir süre sonra Duyun-i umumiyelerin 100 yıl sonra tekrar hizmete girmesi demek. Ve buna şaşırmayacak durumdayız maalesef.

Olmayan rezervden piyasaya nasıl para veriyorlar dvozit baskilasin diye anlayan varmı ! Yani reel olarak mumkunati nasıl oluyor bunun
Merkez bankasının brüt rezervi var yani 70-80 milyar dolar para var ama swaplar ödemeler vs çıkınca eksiye düşüyor.

FGei6R1X0AMF59h

Bu model konusunda kandırıldık derler ve oylarını arttırırlar, bu halka her şey müstehak. Bahsettikleri çin modelinin olmasının imkanı yok bizde, adamlar zamanında ithalata kapattılar ülkeyi, biz ise üretmek için mecburuz ithalata zaten. Zaten şu açıklama aslında alıştırmak için yapılmış halkı. Bu arada aynı gemide filan değiliz, bunlara destek veren herkesi babam olsa gemiden atarım, hayatımızı çaldılar hayatımızı.

yaklaşık 1 milyar dolar müdahalede bulunmjuşlar. 8.30lardan buralara kadar yükselirken 1 gram müdahale etmeyen bu zatlar şimdi ne yapmaya çalışıyor. ulan 1.5-2 ayda halkı %50den fazla fakirleştirdiniz hiç mi utanma yok

yaklaşık 1 milyar dolar müdahalede bulunmjuşlar. 8.30lardan buralara kadar yükselirken 1 gram müdahale etmeyen bu zatlar şimdi ne yapmaya çalışıyor. ulan 1.5-2 ayda halkı %50den fazla fakirleştirdiniz hiç mi utanma yok
Model diye diye kıvrandıkları şeyin olmayacağını anladılar kardeş. Çok geç kalında ...aklara bastık hepimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt