GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis anında gerekeni yaptı dolar düştü çok şükür

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

stokçuluğa karşıydık ailecek ama saat başı zam geldiği için dayanamayıp 6 aylık mutfak alışverişini yaptık.
peder fişi gördükçe sövüyor ama 1 2 ay sonra iyiki almışız diyecek muhtemelen

Dört 5000 liralık masraf demek
O da en az

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normal şartlarda bugün 14 üstünden toplayanların hepsini süründürmeleri lazım ama ne olacak göreceğiz. Ben olsam süründürür, artık yükselmez dedikleri anda çıkartırdım.

Formasyon hedefi de gerçekleşti, buralar da kırılırsa herkesin dilindeki 17 liraya doğru yürüyüş başlarsa artık şaşırmam.

Uzun vadede ne olursa olsun düşeceğini düşünüyorum btw, en az 9.30'a kadar.

Faiz kararı sonrası daha fazla artmasın diye olmayan parayla müdahale ettiler perşembe günü ne olacağı belli değil dövizin

Faiz kararı sonrası daha fazla artmasın diye olmayan parayla müdahale ettiler perşembe günü ne olacağı belli değil dövizin
Perşembe günkü kararı geçen ayki açıklamadan sonra fiyatladık.100 puanlık indirimi tabii.

Fed açıklamaları henüz fiyatlanmadı tam. DXY 97yi kırarsa dolar euroya yakınsamaya başlar.

Bugünkü tırmanmanın temel sebebi Ekonomi bakanının anlamsız açıklamalarıydı.

Normal şartlarda bugün 14 üstünden toplayanların hepsini süründürmeleri lazım ama ne olacak göreceğiz. Ben olsam süründürür, artık yükselmez dedikleri anda çıkartırdım.

Formasyon hedefi de gerçekleşti, buralar da kırılırsa herkesin dilindeki 17 liraya doğru yürüyüş başlarsa artık şaşırmam.

Uzun vadede ne olursa olsun düşeceğini düşünüyorum btw, en az 9.30'a kadar.
Ağzın bal yesin admirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt