GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne çocuklar ne damatlar hickimse yok piyasada herkes işini görüp burayla bağını kesecek belli ki tüm senaryolar hazır onlar açısından biz de boka batmış ülkemizin içinden seyredecegiz durumu..

Biraz bilgisi olan bunun farkında zaten, dün dedim %14 nerede var diye.

Amaç enflasyon olsa zaten 2 ayda 3-5 senelik enflasyon yedik.

Dedim ya amaç farklı. Swap falan hikaye, Katara yaranmak için ülkenin anasını ağlatacak değiliz.

Farklı bir plan var çok beĺli.

Biraz bilgisi olan bunun farkında zaten, dün dedim %14 nerede var diye.

Amaç enflasyon olsa zaten 2 ayda 3-5 senelik enflasyon yedik.

Dedim ya amaç farklı. Swap falan hikaye, Katara yaranmak için ülkenin anasını ağlatacak değiliz.

Farklı bir plan var çok beĺli.
Vurgun yapıp kaçmak olabilir mi? Bu bankaların hortumlandigi zaman gibi.

Reis etmez. Lugatinda yok. Rakibi Kilicdaroglu olursa da iceriden muhalefetin hic şansı olmaz. Yeni yüzler lazim. Heyecan lazim. RTE ve Kilicdaroglu bu heyecani sunmuyor bana
Üstad bazen öyle bir konuşuyon ki ağır reisçisin ama gizliyon gibi.

Üstad bazen öyle bir konuşuyon ki ağır reisçisin ama gizliyon gibi.

Tövbe diyelim. Gitsin diyorum zaten. Kac donemdir basta ve vaziyet ortada. Yil olmuş 2021. Artik gaz ve yag kuyruklari argumanlarida kurtarmaz. Cunku aradan okadar yil geçmiş. Eskiden şöyleydi böyleydi gibi boş söze karın tok. Ilk donem için oluru vardı bu bahanelerin, ama artik ulkemiz ileri gitmek zorunda. Malum vaziyet te ortada. Buyuk basarisizlik var ortada. Bunun icinde birseyler degismeli. Kişiler olur misyon olur. Ama degismeli. Akıla en mantikli gelende hukumetin degismesi. Cunku buyuk guvensizlik var. RTE 180 derece dönüp liberal humanist ve demokratik bir ortam sunsa bile bu saatten sonra güveni tekrar oturtamaz

Yağ kuyruğu da olmaz artık saatlik zam geliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt