- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Zamlara karşı israil modeli olabilirmiş. Foxta konusuluyor suan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orada nasılmışZamlara karşı israil modeli olabilirmiş. Foxta konusuluyor suan
hükümetin belirlediği temel gıda ürünlerine sabit fiyat getirilebilir, zamlardan muaf tutulabilirmiş gibi şeyler söylendiorada nasılmış
Öğrenci işi yemek yapan yerler bile 40-50 TL ücret yazıyor. İyiki şuan öğrenci değilim. Resmen defne yaprağının makata faydaları diye belgesel çekilecek kıvamdayız.1 ay once memleket teydim, fiyatlar felaket. gurbo olarak ben bile sasirdim.
bir masa duzelim dedik 1,200 TL gitti.
Öğrenci işi yemek yapan yerler bile 40-50 TL ücret yazıyor. İyiki şuan öğrenci değilim. Resmen defne yaprağının makata faydaları diye belgesel çekilecek kıvamdayız.
Dağıtanlara sormak lazım.makarna kac oldu
mümkün değil. hükümet belirlerse daha kötü kendi belirledikleri şeylerle insanları zaten mafediyorlar ona bari el sürmesinler serbest piyasa daha vicdanlıdır onlardan.hükümetin belirlediği temel gıda ürünlerine sabit fiyat getirilebilir, zamlardan muaf tutulabilirmiş gibi şeyler söylendi
Oh bir de el altından satışlar başlasın pazarda ürün bulunmasın mis gibi olur. Kim veriyor bu fikirleri bu adamlara Allah aşkına?hükümetin belirlediği temel gıda ürünlerine sabit fiyat getirilebilir, zamlardan muaf tutulabilirmiş gibi şeyler söylendi
hükümetin belirlediği temel gıda ürünlerine sabit fiyat getirilebilir, zamlardan muaf tutulabilirmiş gibi şeyler söylendi
Abi sen gurbo olunca sana bir şeyler oldu ya sksjsjsKarne ile gıda alındığını görür gibiyim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi sen gurbo olunca sana bir şeyler oldu ya sksjsjs
Ne farkeder ki neticede ona da ağır vergi koyacaklar.Ikinci el araba ithalatina izin verilmeli
☆☆☆☆
Ülkede yönetim değişse bile varılan enflasyonun kısa vadede (1-2 yıl gibi) düşme ihtimali yok. Daha doğrusu biz üretim ekonomisine geçmedikçe değişen pek bir şey olmayacak.
SM-A325F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi