GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz elektrik faturası çok yansımadı sanırım zamlar gelecek ay patlayacak o zaman.

350 falandı 464 gelmiş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 Ocaktan beri devlet bankaları deli gibi dolar basıyor piyasaya. Ellerindeki ve bulabildikleri dolarlar bitince çok kara günler bekliyor bizleri. Şubat Ocaktan, Mart ta Şubattan çok daha beter olacak. Geçen gün Markete girip Selamün Aleyküm dedim 430 TL ye patladı üstelik aldığım en pahalı şey sıvı yağdı. Benzin fiyatlarından bahsetmiyorum bile 2 ay a Amerikan filmlerindeki Arizona çölleri gibi çalılar yuvarlanacak İstanbul yollarında.

Biz elektrik faturası çok yansımadı sanırım zamlar gelecek ay patlayacak o zaman.

350 falandı 464 gelmiş.

Bana da henüz yansımadı ama paylaşılan faturalara bakıyorum çok büyük bir kitleye zamlı fatura kesmişler. Üstelik geçtiğimiz dönemin faturaları bunlar.

350 falandı 464 gelmiş.

Bi kwhdan hesaplasana abi. 600ü bulabilir senin fatura

Bana da henüz yansımadı ama paylaşılan faturalara bakıyorum çok büyük bir kitleye zamlı fatura kesmişler. Üstelik geçtiğimiz dönemin faturaları bunlar.

Evet dedim kesin bana 700 TL patlatmışlar diye ama bize yansımamış.

Şöyle bir şey var bizim sitede bunu yapsalar 10.000’i aşkın kişi yaşıyor yıkarlar orayı .

Muhtemelen geçirebildiklerine yapıyorlar. Site gibi toplu tepki çekecekleri yerlere yapmaya cesaret edemezler bence

Bi kwhdan hesaplasana abi. 600ü bulabilir senin fatura

400kwh bizim aylık
700 küsür gelir gelecek ay.

Evet dedim kesin bana 700 TL patlatmışlar diye ama bize yansımamış.

Şöyle bir şey var bizim sitede bunu yapsalar 10.000’i aşkın kişi yaşıyor yıkarlar orayı .

Muhtemelen geçirebildiklerine yapıyorlar. Site gibi toplu tepki çekecekleri yerlere yapmaya cesaret edemezler bence

Umarım haklısındır ama sen yine de çok umutlanma. Dikkat edinde size dış güçlerin ve şer odaklarının kuklası ilan etmesin :ROFLMAO:

Nebati, 2022 için büyüme beklentilerinin sorulması üzerine de “İddialı bir şey söylüyorum; büyümeyle ilgili de ben piyasadaki iştahı görüyorum” dedi. Nebati aynı süreçte büyüme için de tek haneli bir rakam öngördüğünü söylerken, “Tek hane olacak zaten de, ben iyi bekliyorum. Türkiye’ye kendi halinde bıraksanız bile 5 büyür.” diye ekledi.

Nebati, 2022 için büyüme beklentilerinin sorulması üzerine de “İddialı bir şey söylüyorum; büyümeyle ilgili de ben piyasadaki iştahı görüyorum” dedi. Nebati aynı süreçte büyüme için de tek haneli bir rakam öngördüğünü söylerken, “Tek hane olacak zaten de, ben iyi bekliyorum. Türkiye’ye kendi halinde bıraksanız bile 5 büyür.” diye ekledi.

Nebati yazmasan akpli dayı beyanı zannederdim

Aralık ayında 400 küsur gelen doğalgaz faturası 780 geldi bu ay

Merkez Bankasından son dakika enflasyon ve dolar tahmini geldi. TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi'nde yıl sonu tüketici enflasyonu (TÜFE) beklentisi yüzde 29,75 oldu. Bir önceki anket döneminde yüzde 21,39 olan 12 ay sonrası TÜFE beklentisi yüzde 25,37'ye yükseldi. Yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bu anket döneminde 16,13 TL oldu.

buradaki manava uğradım her zaman alışveriş yaptığım...(Kadıköy)

adamın keyfi yerlerde suratından düşen bin parça. hayırdır üstad dedim. çıkardı elektrik faturalarını gösterdi.

Geçen ay 1200 TL gelen faturası 6200 TL gelmiş bu ay. dükkan taş çatlasa 15-20 metrekare falan bu arada.... borç harç felan hiç yok, şikayette bulunmuş incelenmesini istemiş.

küçük esnaf öldü. Hele 10-15 çalışanı olan yerler. Buyrun namaza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt