- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çocuğa lcwaikikiden ışıklı sandalet aldım 69 tl ye. Geldi güzelmiş gittim bi arkadaşın bebeğine hediye alayım dedim bi anda bütün numaraları varken bi anda stok yok denildi. Aynı terlik ertesi güne 120 TL ye kondu. Bu ülkede gerçekten yaşamak çok zor.

Doların sabit olarak devam edebilmesi bana göre imkansiz. Şu anda gerilen bir ok gibi ve yeni bir krizi bekliyor sadece. Yabancı yatırım kuruluşlarının raporları bu yıl için 16 TL civarı bekleniyor ki bence turizm bu yıl bir sekilde sekteye uğrarsa daha da üst seviyeleri bekliyorum.dolar bu sekilde sabit gidecek gibi yada altin mudahalesi ile dusecek
mart ayi kritik gibi bakalim fed tahmin edildigi gibi mi hareket edecek bize yansimasi nasil olacak?Doların sabit olarak devam edebilmesi bana göre imkansiz. Şu anda gerilen bir ok gibi ve yeni bir krizi bekliyor sadece. Yabancı yatırım kuruluşlarının raporları bu yıl için 16 TL civarı bekleniyor ki bence turizm bu yıl bir sekilde sekteye uğrarsa daha da üst seviyeleri bekliyorum.
Altın konusu ise hiç tutmaz. Hindistan ve Türkiye gibi altına parasal değerinden öte hem ikonik hem de kültürel bakis açısı ile farklı anlamlar yükleyen toplumların fiziken teslim yoluna gitmesini beklemiyorum. Ancak tüzel kişilere dolaylı bir zorunluluk getirilmesi veya getiri anlaminda yüksek oranda nemalandirma gibi bir durum sözkonusu olursa belki istedikleri sonucu alabilirler.
Üstad demet akalınin ütü muhabbetine dönmesin bir kontrol et yine sepette 2 tane olabilir mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 151474

Halkına sevdalı adam gibi adam diyebiliriz rahatlikla.![]()
![]()
![]()
6 Aralık 1994
Yerel seçim öncesinde suya yapılan zammın geri alınması için toplanan 140 bin imzayı önceki SHP’li başkan Nurettin Sözen’e teslim eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı R.Tayyip Erdoğan, belediye başkanı seçilince suyun ilk 10 m3’üne yüzde 200, sonraki her m3’e de yüzde 52 oranında zam yaptı.
Ekli dosyayı görüntüle 151576
euro 15 stabil durmakta
üstat şu alkol fiyatlarına bi el attırAlamancıların gözü yaşlı
Tatil yaklaşmakta
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
üstat şu alkol fiyatlarına bi el attır
allah için ya
duty free fiyatı market fiyatından daha pahalıEn son havalimanında duty free dükkanlara uğramıştım bir kişi bile yoktu eskiden millet birbirini ezerdi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
duty free fiyatı market fiyatından daha pahalı
mühim 1 eser.Yahu denk geldim şu Çıplak Vatandaş filmini izledim- bugünle tek fark o zamanki teknoloji ile şimdi ki ama ana tema aynı.
Komiğime giden bir kare ise muhalefet partinin adı ve logosu oldu filmde.
Ekli dosyayı görüntüle 151587