Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.920
- 102.081
- 5.238
Tr dışından foruma üyeliği avroya çevirelim2 avroya ne bu tantana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tr dışından foruma üyeliği avroya çevirelim2 avroya ne bu tantana.
Bu brentin bir yerde dönmesi lazım. Brent petrol grafiği ne anlatıyor üstad @Keramettin TANRIVERDİ

heeea???Medeniyetin başkenti Konya'ya geldim bugün gördüğüm kadarıyla hamdolsun konya halkına kriz teğet geçmiş ahali reyizine toz kondurmuyor
Meramdaydim ama ilçeye geçtimheeea???
neredesin reis
tabloları gösteriyorlar da bu halkın anlayacağı dilden değil. körü körüne bağlanan bir kesim var ülkede bunların gözü kendi canları yanmadığı sürece değişmez. bazılarının canı yansa da değişmez. bu kesimin olmayan aklına girmek mümkün değil. günde evine iki ekmek götürebilen şükrediyor haline. ben bu dünyaya neden geldim, bir kez yaşayabileceğim hayatta neden daha fazlasını haketmiyorum, niye her ayı darboğaz ile geçinebiliyorum diye sorgulamadığı sürece insanların değişim zor. bardağın son damlasındayız ama bu seçim oldu oldu olmadı geçmişler olsun.
tamamen dinin şükretme üzerine kurulu bir düzen. bunu da çok iyi kullanıyor iktidar. ama bu insanlar da ölecek. geride dinden uzaklasmış ve çocuklarını da bu şekilde yetiştirmiş bir dönem bekliyor olacak bizi. o zaman işte aradığımız refahı, düşünebilme kabiliyetini görürüz. dinin siyasetten uzaklastığı huzurlu bir ortam olacak inanıyorum. buna göre haklarımızı savunur daha fazlasını isteyebiliriz. biz belki yaşamımızın son yıllarında olacağız ama olacak bu.
Araba kullanmayın felan diyebilirler yakında
Eskiden araba mi vardı milli aracımız essege biniyoruz doğalgaz yoksa tezek yakarız bizdeAraba kullanmayın felan diyebilirler yakında
Hey yavrum hey. 1,7-2 euroya benzin alanlari getireceksin buraya litresi 20 liradan benzin aldiracaksin.