GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En küçük işçisinden, esnafından en büyük Holdingin CEO'suna kadar hiç bir kimsenin işine odaklanamaması, günlerdir döviz kurlarını takip etmesi ne kadar acı bir şey !!

Olup bitenler inanılır gibi değil yahu !! Ama bunu bu millet istedi. Koskoca bir ülkenin kaderini tek bir kişinin iki dudağı arasına bırakanlar istedi.
Yarın benim sınav var iyi hatırlattın üstat kaçıyorum ben geldiğimde inşallah daha da düşer

FHEijW7WYAQauxJ
Bu yiğit adamı profil resmi yapmanin zamani gelmedi mi Furky

Kısa vadede düşer uzun vadede yine gelir oralara üretim olmayan ülkede ne gibi önlem alabilirsin ki ? Yine günü kurtardılar insanları panik satışına ittiler resmen. Üretmeden birşey olmaaaaaaz olmaz

Son günler de döviz alan arkadaşlara nacizhane tavsiyem sabredin. Bu ülke tarihinde döviz in düştüğü görülmedi en kötü aynı yerine gelir. Çakallar en düşük haline düşmesini bekleyip sonrada toplu alacaklar. İnse de çıksa da kaybeden hep gariban.

Öyle ortada bir ekonomi programı filan da yok. Hatta aradaki farkı biz vericez gibi bir saçma politikada yok. Başka ülke de olsa bu açıklamalardan sonra yükselirdi. Değişik ülkeyiz vesselam.

Çıkış da suni ve boştu böyle çıkacak kadar kötü değildik
Çıkış boş değildi

Üretmeyen bir ülkede bu kur normaldi..

Sadece yıllardır baskılanıyordu fakat patlak verdi

Bu sistem işlemezse dolar daha hızlı yükselir

Sert düşen sert yükselir

Şuan bir fırtına var netleştikçe detaylar buna göre şekillenir

Şuan satan da ky

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt