- 18 Temmuz 2009
- 82.135
- 240.074
- 5.263
Saat 10:00'da enflasyon verisi açıklanacak.
09:30'da da ENAG'dan gelecek veriler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat 10:00'da enflasyon verisi açıklanacak.
Az açıklamışlar bana sert bir ay gibi geldi Mayıs.ENAGrup Tüketici Fiyat Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Mayıs ayında %5.46 arttı.
E-TÜFE’nin son 12 aylık artışı ise %160.76 olarak gerçekleşti.
Bunlar bir ara 20 ürünü fiyatını sabit tutacaklardı. O ne oldu la?Kur korumali mevduat gibi sacma sapan bir seyi vatandasin uzerine yük olarak bindiren super zekaların sonraki adımları ne olacak bakalım. Ilk ciktiginda övenler gördüm bu zırvalığı.
Uyuyun 6 ay sonra uyanın bakın nerelere gidecez diyen nebati üstada da saygılarımı sunarım.
Reise sunmuslardı böyle bir sey sonra ne oldu bilmiyorum knk.Bunlar bir ara 20 ürünü fiyatını sabit tutacaklardı. O ne oldu la?
O adamın olduğu ülkeye vatandaşı olarak ben yatırım yapmamKur korumali mevduat gibi sacma sapan bir seyi vatandasin uzerine yük olarak bindiren super zekaların sonraki adımları ne olacak bakalım. Ilk ciktiginda övenler gördüm bu zırvalığı.
Uyuyun 6 ay sonra uyanın bakın nerelere gidecez diyen nebati üstada da saygılarımı sunarım.
Hamdolsuun bu konuda da lider bir ülkeyiz. Malum şahısın sesiyle okuyun.