GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski zirveye gelip çift tepe yapmasını ve dönmesini bekliyorum.

Aylardır faizi düşürücez demeyip bu hafta demesi tesadüf değil.

20lerin gelmesini beklemiyorum ama benim fikrim tabii.
Geçici düşürürler belki ama yıl sonu özellikle Kasım gibi 25den aşağı olması imkansız. Çoğu büyük şirketin öngörüsü bu yönde. Altın satılıp yüklü miktarda dolar alındığı söylentisi var, yanan eve bir kova su dökerler ancak.

Geçici düşürürler belki ama yıl sonu özellikle Kasım gibi 25den aşağı olması imkansız. Çoğu büyük şirketin öngörüsü bu yönde. Altın satılıp yüklü miktarda dolar alındığı söylentisi var, yanan eve bir kova su dökerler ancak.
Bence bu kadar iddialı olma. Belli olmaz orası, olmaz demem ama kesin olur da demem.

20 üstünü olası görüyorum yıl sonuna kadar.

Piyasaları milletin banka hesabında ki 5 bin 10 bin dolardan ibaret sanıp kur korumalı mevduatın çözüm olacağını düşünen ekonomistlerimiz ne hesap veriyor acaba sayın reisi cumhurumuza

Eski zirveye gelip çift tepe yapmasını ve dönmesini bekliyorum.

Aylardır faizi düşürücez demeyip bu hafta demesi tesadüf değil.

20lerin gelmesini beklemiyorum ama benim fikrim tabii.
Bunlar ne amaçlıyor gerçekten artık anlayamıyorum, ekonomi hocalarını dinliyorum onlar bile bişey diyemiyor sadece içinde olduğumuz vaziyeti yprumluyorlar, gerçekten aylardır tek laf etmeyip birden bire faizi düşürmeye devam edeceğiz demek neyin amacı admirim, artık ne sabrım kaldı ne birşey, birini dövmeden rahatlayamam gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt