GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GRafikte 10 dkda bu metin yayınladı hemen hemn o düşüşü toparladı çat çat .

anlaşılır , net tavır olmadıkca bir cacık düşmez maalesef. en büyük sorun bu güven veren net konuşan bir durum uzun süredir görmüyoruz.

En net bildiğimiz tek şey "faiz sebep, enflasyon sonuç" tatası o kadar - geri kalanı garip gurup işler.

Kurlar tekrar uçuşa geçti. Her saniye fakirleşiyor ülkenin insanları. Geçmiş olsun.

Hazine ve Maliye Bakanlığı:

-GES’ler sadece gerçek kişilere sunulacak

-İhraç edilecek senetler üç ayda bir yatırımcısına kupon getirisi sağlayacak olup kupon ödemelerinde asgari getiri garantisi olacak

Onlem diye acikladiklari mevzuyu dolar pek iplemedi. 17,14 oldu

Onlem diye acikladiklari mevzuyu dolar pek iplemedi. 17,14 oldu
59d89aeb02cc452b4d9688607b72b7d8b23176a8.png

Hazine ve Maliye Bakanlığı:

-GES’ler sadece gerçek kişilere sunulacak

-İhraç edilecek senetler üç ayda bir yatırımcısına kupon getirisi sağlayacak olup kupon ödemelerinde asgari getiri garantisi olacak
nedir yani anlamı - üstü kapalı kur korumalı gibi bir şeye mi dönüşüyor - abi kim neden güvensin.

hala bu kur korumalı işlerde her kullanana çat çat hazine fark ödemesi yapıyor mu? biliyor muyuz? veriyorsa vatandaşa ne kadar girerek yapıyor...

geçiniz ya geçiniz... bu millete bazı şeyler müstehak diyorum bazı konularda ama artık farketmiyor geçinmek için ne taklalar atıyor insanlar 2gr. akıl var zaten onlada oynuyorlar - üzülüyorum ya

bildiğin temettünün kesin ve peşin ödenen hali gibi. yani devlet kurumlarının elde edeceği gelirin garantisi vererek gel bu gelire ortak ol ben kupon ödemeleri ile sana 3 ayda 6 ayda bir ödeme yapayım diyorum. vade sonunda da anapara alınır. faiz yok. peşin gelirin kupon ödemesi vardır.

Saçma sapan işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt