GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin kaymağını yiyecek olanların sayısı 1 milyon liranın üzerinde bankalarda parası olan 323 bin kişi.

Halk 1 hafta sonra markete gittiğinde halen 1 teneke sıvı yağ alamadığını gördüğünde anlayacak aslında hiç bir şeyin inmediğini. Yaklaşık 6 aylık 1 senelik süre sonunda ise aslında indirme değil kendi cebine bindirme yaptıklarını :) Kendi düşen ağlamaz ;)

Halk 1 hafta sonra markete gittiğinde halen 1 teneke sıvı yağ alamadığını gördüğünde anlayacak aslında hiç bir şeyin inmediğini. Yaklaşık 6 aylık 1 senelik süre sonunda ise aslında indirme değil kendi cebine bindirme yaptıklarını :) Kendi düşen ağlamaz ;)
Onun için dün konuşmanın başında söyledi, piyasada fiyat denetimi yapacaklarmış. Fiyatı indirmeyen naneyi yiyecek. Doğru mu dersen gram umrumda değil esnafa hiç acımam. İstisnalar hariç.

Alamancıların oyu değişir mi merak ediyorum Euro 20 TL olunca ev alma hesabı yapanlar vardı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Almancılar için bir şey fark etmiyor.
900 bin olan evi arıyorsun numaran yabancı görünüyor diye sana, o geçen haftanın fiyatı ev şimdi 1300 oldu diyorlar.
Uçağa binip gelene kadar ev 1500 oluyor. Alt coin yanında halt etmiş.

Gscimbom mobil

900 bin olan evi arıyorsun numaran yabancı görünüyor diye sana, o geçen haftanın fiyatı ev şimdi 1300 oldu diyorlar.

Gscimbom mobil
Türk hattını takıp wpden arıcan

Yazarken problem yok anlamıyorsun ama konuşunca anlıyorlar.
Bana kalırsa düşsün hatta 5'e kadar düşsün de millet biraz refahlasın.

Senede 1 ay geliyorum bir evim var, ha 3 bin harcamışım ha 5 bin.
Zaten geçiren geçiriyor, artık hissetmiyorum bile.

Gscimbom mobil

Gscimbom mobil

Alamancı olduğunu belli etmeyeceksin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anonym ara xd

Yok saka bi yana. Alan aldi zaten. Tanidigim bir cok kisi arsa felan aldilar antalyada felan. Bodrumda yazik aldilar vs. Biz bile bir ara düsünmedik degil. Iyi ki almadik ama. Ülkedekiler bir rahatlasin önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt