- 16 Haziran 2010
- 204.037
- 156.099
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alan gerizekali varsa ne yapalim1994 Model Renault Toros marka bir aracın 4 yıl içindeki fiyat değişimi.
Ekli dosyayı görüntüle 199896
1994 Model Renault Toros marka bir aracın 4 yıl içindeki fiyat değişimi.

dıj güçler piyasadan torosu toplayıp hökömete komplo düzenlemiş.1994 Model Renault Toros marka bir aracın 4 yıl içindeki fiyat değişimi.
Hala anlamamış mı halk ekonominin ne kadar kötü olduğunuCari açık böyle artmaya devam ederse sonumuz hiç iyi olmayacak. Hükümet değişsin veya değişmesin birilerinin acı reçete uygulaması gerekecek ve kemer sıkma politikasına geçilecek. O zaman anlayacak halkımız ne kadar kötü olduğunu ekonominin. Şu an piyasaya ora akıtmaya devam o musluk kesildiğinde göreceğiz lale devri bitmiş olacak.
Kıbrıs'ta dün markete gittik
1 kilo kıyma - 340
1,1 kilo kuzu şiş - 440 TL
Toplam 780 TL tuttu. Kasaya geldik, hanım dedi ki boşver almayalım gidip dışarıda yiyelim bu nedir böyle dedi. Döndüm bıraktım kasaba etleri
Dışarıda yediklerimiz
1 Çorba
4 Lahmacun
1 Adana Dürüm
1 Servis Tantuni
2 Kola
1 Ayran
635 TL
Hadi biz arada gidip yiyip içiyoruz da, abi millet ne yapıyor ya. Nasıl olacak bu iş çoluğu çocuğu olan asgari ücret çalışan baba nasıl ev geçindirecek.
Not: keşke markettekini alsaymışız en azından et yerdik
wc’den yatağa dönerken boşver ya dedim dışarıya gidip 4 kişi ayranıyla birer porsiyon yiyip (4 tane) gözümüzü de doyurursak
340 tutuyor. 3 porsiyon fazla yemek için uğraşmaya değmez olayına geliyor. 1994 Model Renault Toros marka bir aracın 4 yıl içindeki fiyat değişimi.