GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dolar değil TL için yatırım arıyorsan diye söylemiştim. Şu an doları 21’den almak yerine KKM’de tutmak daha mantıklı

Reis deli gibi faiz veriyorlar bana ters olduğu için yonelmiyorum yoksa şu ortamda en mantıklısı o..
Adamın s.kne göre ayarlayabildigi birşey kimseye güven vermez zaten onların amacı da parayı TL olarak KKMde kontrol attinda tutmak..

Fv2mkktakAIyuKB

Arkadaşla konuştum bugün 21 kusurden dovizceye dolar satmış. Vay anasını yaw. Değişik bir sey yaşıyoruz şu an.

Bak yine aynını yaptı bu siyaset bel altı siyaseti 3 gün sonra seçimler sen yok memur maaşını şöyle yaptık böyle yaptık sırf seçim kazanmak için yaptığı şeye bak ya.
Karşımızda Adil dövüşemeyen bir adet korkaklar ordusu var.

Bak yine aynını yaptı bu siyaset bel altı siyaseti 3 gün sonra seçimler sen yok memur maaşını şöyle yaptık böyle yaptık sırf seçim kazanmak için yaptığı şeye bak ya.
Karşımızda Adil dövüşemeyen bir adet korkaklar ordusu var.
Yapsin ya karsiligi yok artık. Bu saatten sonra herkesin oyu belli.

Yapsin ya karsiligi yok artık. Bu saatten sonra herkesin oyu belli.
Olup olmamasıyla ilgilenmiyorum bro, çok büyük ahlaksızlık şu durum. 5 sene daha kalsın sürecin sonunda hasta yatağından seçim yok diye hükümdarlığını devam ettirmeye çalışır.
Aynı herif yarın en müslüman biziz diyecek. Bunun partizanları da birlikte ahirette yanmaya yürüyorlar acayip bir olay.

Gram Altın: 1.266,22 TL
Çeyrek Altın: 2.092,38 TL

Dolar: 19,60 TL
Euro: 21,40 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt