- 4 Ağustos 2009
- 90.800
- 72.031
- 5.188
19.60a banka benden aliyor zaten. Ekonomist liderimiz çift piyasalı muthis bir ekonomi inşa etti.Dolar satış normalde 19,50; bankalarda 21. Kapalı çarşıda 21,20
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
19.60a banka benden aliyor zaten. Ekonomist liderimiz çift piyasalı muthis bir ekonomi inşa etti.Dolar satış normalde 19,50; bankalarda 21. Kapalı çarşıda 21,20
KKM’de tutmak en mantıklısı gibi duruyor. Orada kurlar TCMB’ye göre19.60a banka benden aliyor zaten. Ekonomist liderimiz çift piyasalı muthis bir ekonomi inşa etti.
Daha kotu degil mi. Adam sana 19.50 karşılığı tl verecek sen 21den alacaksın.KKM’de tutmak en mantıklısı gibi duruyor. Orada kurlar TCMB’ye göre
KKM’de tutmak en mantıklısı gibi duruyor. Orada kurlar TCMB’ye göre
TL varsa diye söylemiştim. Dolar almaktansa KKM’de tutmak daha mantıklıDaha kotu degil mi. Adam sana 19.50 karşılığı tl verecek sen 21den alacaksın.
Dolar değil TL için yatırım arıyorsan diye söylemiştim. Şu an doları 21’den almak yerine KKM’de tutmak daha mantıklıYaw zaten kkm den vatandasa çakmak için yapıyorlar bunu kur 21 reelde sana %10 düşüğüne bozacak
Dolar değil TL için yatırım arıyorsan diye söylemiştim. Şu an doları 21’den almak yerine KKM’de tutmak daha mantıklı
20.80den yastik altindaki 12 milyon dolarımızı boşaltalım. Adres nedir
Balıkesir20.80den yastik altindaki 12 milyon dolarımızı boşaltalım. Adres nedir
Yalnız bu döviz bürosu düşünceliymiş, silkerken acıtmasın diye sabun koymuşlar oraya.
Yapsin ya karsiligi yok artık. Bu saatten sonra herkesin oyu belli.Bak yine aynını yaptı bu siyaset bel altı siyaseti 3 gün sonra seçimler sen yok memur maaşını şöyle yaptık böyle yaptık sırf seçim kazanmak için yaptığı şeye bak ya.
Karşımızda Adil dövüşemeyen bir adet korkaklar ordusu var.
Olup olmamasıyla ilgilenmiyorum bro, çok büyük ahlaksızlık şu durum. 5 sene daha kalsın sürecin sonunda hasta yatağından seçim yok diye hükümdarlığını devam ettirmeye çalışır.Yapsin ya karsiligi yok artık. Bu saatten sonra herkesin oyu belli.
O nerenin çeyrek altını birader söyle de alalım 2 kiloGram Altın: 1.266,22 TL
Çeyrek Altın: 2.092,38 TL
Dolar: 19,60 TL
Euro: 21,40 TL