GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçim konusuna yazamadıgim için 2 kelam burdan edeyim. Daha zaten seçim falan kazandığımızi göreceğimizi sanmıyorum. Sebebi belli bir anda padişahlık gelse şaşırmam. He zaten ayni sistem devam etse nolcak 5 sene sonra Arap oyu en az 10m olacak seçimi yine onlar belirleyecek

Seçim konusuna yazamadıgim için 2 kelam burdan edeyim. Daha zaten seçim falan kazandığımızi göreceğimizi sanmıyorum. Sebebi belli bir anda padişahlık gelse şaşırmam. He zaten ayni sistem devam etse nolcak 5 sene sonra Arap oyu en az 10m olacak seçimi yine onlar belirleyecek

Seçim konusu nerede?

tahminen 2027 gibi erken seçim olur rte üçüncü kez bu sistemde cumhurbaşkanı olamayacağı için parlamenter sisteme döner cumhur ittifakı bileşenleriyle koalisyon kurarak 5 senede başbakan olarak ülkeyi yönetir.

yada rte yanına chp den seçilen ex akplileri ve bir kısım iyi partilileri de alarak 360 ı geçerek kendisinin ölene kadar ebedi başkan olacağı bir referanduma ülkeyi götürür.

dün ilk defa imamoğluyla yavaşın yalanına denk geldim

tr saati 9da chp veri tabanında akp öndeydi
biz öndeyiz dediler

ikincisi ise seçimden önce sadece 300k yabancı seçmen var endişeye mahal yok dediler

2,1 milyon yabancı uyruklu oy kullanmış!

üçüncüsü ise 2 sene önce teşkilatlara imanoğlu aday olacak diye bilgi veriliyor

parti içinde halktvninde içinde olduğu kumpas kuruluyor imamoğluna 1 ay önce gsc futbol başlığına yazmıştım

zaten parti içinde kaybetti seçimi

benim içinde chp bitmiştir

bu salak parti myksi ile bir yolum olmaz

alın pironuzu münasip .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt