GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fx9XKImXgAARt21

Dombramdı alarman
Yürek sazım çalarman
Kaygırgandı eş aytbam

MB faiz kararini acikliyana kadar dövize pek dokunmazlar serbest birakirlar, asiri ucarsa misal dolar 28 tl olur o vakit biraz durdururlar. Gerci faiz acikladiktan sonra dolar düser ama bir daha 20 tl göremeyiz, artik hep üstünde gezer 24 belki 25 tl olur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doların baskılamasını bir bıraksalar bence 28 falan acayip iyimser tahmin. 1 saatte o seviyeye gelir zaten.

Faiz 25e cekilince nas mas ne olacak reyis ne diyecek merak ediyorum. Bi de yanlış yolda oldukları reyise nerede dank etti onu merak ediyorum. Beklenmedik bir dönüş oldu.

Faiz 25e cekilince nas mas ne olacak reyis ne diyecek merak ediyorum. Bi de yanlış yolda oldukları reyise nerede dank etti onu merak ediyorum. Beklenmedik bir dönüş oldu.

Yıllardır 180 derece dönüşlerde ustalaştılar bir problem olacağını sanmıyorum. Yıllardır Nas diye dolananlar faiz artırımını da alkışlar.

Bu arada seçimi kazandırmak için Putin'in ertelediği doğalgaz borçlarını nasıl ödemeyi planlıyorlar acaba? He bir de gaz demişken aklıma geldi. Bizim bir Karadeniz gazımız vardı. O ne oldu acaba?

Dolara müdahale gelir ama nereden gelir asıl soru işareti o

Yıllardır 180 derece dönüşlerde ustalaştılar bir problem olacağını sanmıyorum. Yıllardır Nas diye dolananlar faiz artırımını da alkışlar.

Bu arada seçimi kazandırmak için Putin'in ertelediği doğalgaz borçlarını nasıl ödemeyi planlıyorlar acaba? He bir de gaz demişken aklıma geldi. Bizim bir Karadeniz gazımız vardı. O ne oldu acaba?
2 yildir reyis para basıp vatandaşa dağıttı, önümüzdeki 10 yıl falan da vatandaş para basıp reyise verecek reyis de borçları ödeyecek. Acayip bir vergi donemine gireceğiz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt