Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.164
- 77.384
- 4.218
1 milyarı aşkın nüfus var fırın yetişmez.hintliler nasıl o kdr az yaw. naan yemiolar mı. ben bile yılda 3-4 kg naan yerim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 milyarı aşkın nüfus var fırın yetişmez.hintliler nasıl o kdr az yaw. naan yemiolar mı. ben bile yılda 3-4 kg naan yerim.

İspanaktan yapıyorlarNohutludur onlar
Ekmek tüketimi kesinlikle Altmühltal. İlaveten aşırı derecede çöpe giden ekmek görüyorum her geldiğimde. Alıp alıp dolduruyorlar beyaz ekmeği, çok yeniyor ama bir çoğu da çöpe gidiyorOy vermeye devam hedef 1.000 kg ekmek
Her geçen gün çöpe giden azalarak devam eder artık ekmek de çok değerli hale geldi.Ekmek tüketimi kesinlikle Altmühltal. İlaveten aşırı derecede çöpe giden ekmek görüyorum her geldiğimde. Alıp alıp dolduruyorlar beyaz ekmeği, çok yeniyor ama bir çoğu da çöpe gidiyor
Gururlandım lan. Almanya bokumuzu incelemişLiman Von Sanders İstanbul’a geldiğinde, dedem kendisine yaver atanmıştı.
Liman Von Sanders, Selimiye Kışlası’nın helalarını denetlerken dedem de yanındaydı. Alman Feldmareşali bir kubura doğru eğilmiş ve:
- Hiç böylesini görmedim, demişti; kol kalınlığında ve dört lüle...
Sonra dedeme dönmüş:
- Hemen Alman Genelkurmayı’na bir şifre çekin, iki bok uzmanı gelsin, demişti.
Gelen bok uzmanları, yaptıkları incelemelerden sonra, şu sonuca varmışlardı:
"Türkler, yılda 25 yavru yaptığı için çok ucuz olan domuz etini yemediklerinden ve yılda tek yavru yapan koyunla, inek eti de çok pahalı olduğundan yüz gramlık biftekten alabilecekleri kaloriyi, iki okkalık somundan alabiliyorlar. O yüzden hazım için midelerinde yoğunlaşan kan, yeterince gidemiyor beyinlerine ve dışkıları çok kalın, göbekleri de büyük oluyor."
![]()
Kol kalınlığında ve dört lüle...
Medyada ön plana çıkan dünyadaki güncel politik olaylar, insanların günlük yaşamlarını acaba ne kadar etkiliyor?Bana sorarsanız havanın birden soğuması, ...www.milliyet.com.tr
Ben sadece sabah kahvaltisinda ekmek tüketiyorum.Her geçen gün çöpe giden azalarak devam eder artık ekmek de çok değerli hale geldi.
Hamur işi de en az ekmek kadar vardır haklısın. Makarna istatistiklerine bakmak lazım muhtemelen memleketi İtalya'yı bile sollamışızdır.Ben sadece sabah kahvaltisinda ekmek tüketiyorum.
Paketli dilim ekmekler / tane ekmekler 55-80 gram arasi genelde. Her günü 160 gramdan vurdugumuz zaman 58,4kg geliyor. Bu hesaba göre almanlar günde 2 dilim veya 2 tane ekmek tüketiyor diyebiliriz.
Hafta ici 1 veya 2 gün ekmek tüketmiyorum. Saf beyaz ekmek yemiyorum.
Türkiye'de buna ilaveten hamur isi cok daha fazla tüketiliyor.
kirmizi etHamur işi de en az ekmek kadar vardır haklısın. Makarna istatistiklerine bakmak lazım muhtemelen memleketi İtalya'yı bile sollamışızdır.
Kırmızı et / kıyma ortalaması düşüktür. Balık da düşüktür. Tavuk en yükseğidir muhtemelen bu 2'si de oranla 10 kat fazladır.kirmizi et
beyaz et
balik
makarna
bunlar incelenmeli
Beyaz et demisken ben hindiyi seviyorum, Türkiye'de Migros'tan aldigim hindi eti cok iyidi. Almanya'da satilandan bile daha iyidi bence tat olarak. Bizim sülalede pek yiyen yok, hatta Almanya'da bile en fazla tüketen benim.Kırmızı et / kıyma ortalaması düşüktür. Balık da düşüktür. Tavuk en yükseğidir muhtemelen bu 2'si de oranla 10 kat fazladır.
Temel Reis'in en sevdigi tatli baklava demislerdi de inanmamistim.İspanaktan yapıyorlar
Gurbette kirmizi etin durumu nedir zurhanım. Helal kesim turk kasaplarinda antrikot kac eurokirmizi et
beyaz et
balik
makarna
bunlar incelenmeli
Gurbette kirmizi etin durumu nedir zurhanım. Helal kesim turk kasaplarinda antrikot kac euro
Dün 425 tl ödedim 1 kilosuna.
en son indirimde fiyatlar böyleydi. asagi yukari her türko marketi bu fiyatlara veriyor indirim oldugunda. 2-3 market var burada, her hafta birileri bazi indirimler yapiyor. normal fiyattan alan pek görmedimAbine 80 lik bir çıtır ayarla da şu hayattan kurtulsun.Ekli dosyayı görüntüle 207360en son indirimde fiyatlar böyleydi. asagi yukari her türko marketi bu fiyatlara veriyor indirim oldugunda. 2-3 market var burada, her hafta birileri bazi indirimler yapiyor. normal fiyattan alan pek görmedim
1 tane kücük dükkan var türk kasabi olarak. onlar kiymayi 9 euroya, kusbasini 12 veya 12.50ye satiyor normal olarak. indirim yapmiyor fazla. müsterisi hep sabit.
100 gram premium pastirma normal fiyati 5 euro ama indirimde 3,50ye düsüyor.
en kaliteli egetürk sucugu normal fiyatta 15 euro ama indirimde 12,50 veya 12,80e düsüyor
tavuk gögsü 1 kilosu indirimde 6 euro oluyor. ben ne alacaksam 2 kilo alip dondurucuya emanet ediyorum
en pahali steak etin kilosu 20 euroyu gecmez - somon fileto kilosu 25 euro suan. balik pahali
Bu bitmis ev kredisi di mi? Yani kendin yaptirmak istersen ihtiyac kredisi almak zorundasin. Dogru mu? Bir de yurt disinda yasayan vatandaslar Turkiye'deki bir bankadan kredi alabiliyor mu?Evet. (O şekilde diye biliyorum)