Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.113
- 21.045
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlık;Oha bu ne lan gram altın şov yapmış
Anlık;
Gram Altın: 1.608,12 TL
Çeyren Altın: 2.644,00 TL
Dolar: 25,89 TL
Euro: 28,28 TL
2009-18 arası parseli toplasaymisiz şimdi sabanciydik. Gerzek gibi iş kurduk yatırım yaptık, olan milyondan olduk. Harcadigim paraya o dönem 2-3 TL'den dolar alsaydım şuan 500.000 dolarım olurdu, TL hesabıyla 24 milyon TL ile milyonerdimbu ülkede herkes kazanıyor ama insanımız ne yazık ki nankör reisin kıymetini bilen pekte yok bu manada
mehmet şimşek geldi geleli borsa zirve yapıyor en kötü kağıt %20 den fazla yaptı
e faiz desen zaten kur korumalı mevduatta iyi getiriyor
araba alan kazandı kazanmaya devam ediyor
ev alan keza
10 m2 arsa alanlar bile milyoner olma yolunda
bedava krediler verildi yav bu ülkede 1 aya kadar bankanın mevduat faizinden daha düşüktü
böyle refah dolu bi ülke dünyanın neresinde var
aklını kullanana tam cennet vatan
Sorunda burda iste, döviz baskilar yüzünden cok agir agir yükselirkene enflasyon uctu, hic bir denge kalmadi.Döviz artışı bana yarıyor açıkçası artık pek umrumda değil de, enflasyon en azından dövizle doğru orantılı olursa iyi olur. Son dönemde dövizin 2 katı enflasyon oldu.
En basit yolu seciyorlar sanki ne var ne yok sat.
Iyilik yap denize at. Balik bilmezse Halik bilir demisler. InsaAllah o ogrencilerden biri hayir dua eder senin icin de bi faydasi dokunur.2009-18 arası parseli toplasaymisiz şimdi sabanciydik. Gerzek gibi iş kurduk yatırım yaptık, olan milyondan olduk. Harcadigim paraya o dönem 2-3 TL'den dolar alsaydım şuan 500.000 dolarım olurdu, TL hesabıyla 24 milyon TL ile milyonerdimonun yerine 3 sene önceki vergi borcu yapılandırması ile SGK borcu yapılandırması totalde 120.000 TL para ödedim bugün borcum bitti. Öde öde iflahim kesildi, süreçte 100e yakın personelin maaşını, sigortasını ödeyip, 3000e yakın veli öğrenci dirdiri dinledim, 500.000 TL'den fazla borç ödeyip elimdeki arabadan oldum
![]()