Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.767
- 101.937
- 5.238
Devletimiz varolsun. Bizler geçiciyiz, kalıcı olan devlettir.Bekaya olan bağlılığın gözlerimi yaşartıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devletimiz varolsun. Bizler geçiciyiz, kalıcı olan devlettir.Bekaya olan bağlılığın gözlerimi yaşartıyor.
Üstelik biri başımızda, ülke yönetiyor...arabın dinini de insanını da kültürünü de ülkemde istemiyorum ama hayat işte ikisi de var maalesef
O halde bayi fiyatları yükselirİkinci el araçlara resmi bayi fiyatının üzerinde ilan açamama kararı getirilmiş.
Beter olsunlarHahahahhahahaha vardiyada ki ampül tayfa MTV yüzünden ağlıyor.
Vatan hayinliği yapmamaları konusunda uyarmanı rica ediyorumHahahahhahahaha vardiyada ki ampül tayfa MTV yüzünden ağlıyor.
Hahahahhahahaha vardiyada ki ampül tayfa MTV yüzünden ağlıyor.
Beter olsunlar
Vatan hayinliği yapmamaları konusunda uyarmanı rica ediyorum
O esnada benUsulca yaklaş yanlarına ve kulaklarına fısılda.
-Sizin yapacağınız işin ben ....
TOGG'un MTV'si 46 bin tel olmuş. Halkın otomobili.
Oha yav sıfır araba alsan her ay asgari ücretin yarısını ez gel senden alayım diye vergi yapıştırıyorlar. Akıl mantık almayacak işler ya.Usulca yaklaş yanlarına ve kulaklarına fısılda.

MTV'nin o kadar olması imkansız yaw. Bir hatan olmasınUsulca yaklaş yanlarına ve kulaklarına fısılda.
Olmuş ama ortada daha otomobil yok sipariş verenlerin çoğu aracı alamadan hem fiyat artışı hemde mtv yediler seri üretime gecemezlerse ciddi tepkiler gelmeye baslayabilirUsulca yaklaş yanlarına ve kulaklarına fısılda.