GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aptal sürüsünün olduğu döneme denk gelmek çöldeki bedevinin başına gelen olayla eşdeğerdir.

Mudanya sahiline kutup ayısı götürürsek bahtsız bedeviyle hemhal olma ihtimali %100 diyorum ne dersin ildaş?

Bitmeyen bir kabusta gibiyiz. İyi giden tek şey yok memleket adına.

temizlik ürünlerinde KDV %8 den %20 ye çıkıyor. hafta sonu temizlik malzemeleri alışverişinizi yapın :)

Askerliğini bedelli yapmak isteyen gençlerin merak ettiği yeni bedelli askerlik ücretleri belli oldu. Bu yılın ikinci yarısında başvuranlardan 122.350,80 TL bedelli askerlik ücreti alınacak.​

18.000 TL’ye yaptırdım da dolar 3 TL civarıydı
Bence gayet makul 🤣

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Enflasyonlq birlikte yukselmiyormu kredin ozaman? Ayni mi kaliyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ayni kaliyor üstad
Kredinin son 8-10 yildaki avantajı o

Ama enflasyon 0 çıksa, faizler 0’a yaklaşsa kalan faksitleri yapılandırabiliyorsun

Tam win-win

Muhalefette gelse bu yoldan yuruyecekti. Ikinci bi yol yok

Muhalif veya iktidar yanlısı neredeyse butun ekonomistler ayni seyi soyluyordu. Kim secilirse secilsin ulkeyi, vatandasi cok kotu gunler bekliyor.

O gunlerin baslangicindayiz.

Aradaki fark muhalefet gelse adalet ve egitim sistemlerinin duzelme ihtimali olacakti. Ancak su anda kendi kendilerini yargilayacak bir sistem kurmayacaklarsa ya da bir anda biz yillardir bagnaz bir egitim modelini savunmusuz demeyeceklerse oyle bir ihtimal yok. Hal boyleyken yapilan ekonomik hamlelerin bir seye yarayacagini dusunmuyorum. Ne yazik ki elimizdeki son firsati kullanamadik.

Muhalefette gelse bu yoldan yuruyecekti. Ikinci bi yol yok

Muhalif veya iktidar yanlısı neredeyse butun ekonomistler ayni seyi soyluyordu. Kim secilirse secilsin ulkeyi, vatandasi cok kotu gunler bekliyor.

O gunlerin baslangicindayiz.
muhalefet gelse en azından ülkede ''adalet'' diye bir şeyler olurdu.

Güne güzel bir ooohhh çekerek başlamak gibisi yok.

meskenlere kdv oranı %8 yapılan indirim de bu sayede %10 olarak artış sağlamıştır.

Mudanya sahiline kutup ayısı götürürsek bahtsız bedeviyle hemhal olma ihtimali %100 diyorum ne dersin ildaş?

Bitmeyen bir kabusta gibiyiz. İyi giden tek şey yok memleket adına.
Mudanya rezil duruma gelmiş. Bayram ziyareti için gitmiştik. Gitmez olaydım. Rezil durumda... Yakında orası da bedevilerin olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt