- 20 Ağustos 2017
- 19.256
- 12.920
- 1.653
herhalde bizi satacak
Sen o kadar eder misin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herhalde bizi satacak
lan bu korna sesi nereden tanıdık geliyor diyorum
en büyük oooooooooooooooohhhh sana
fitness 0 ahbapkaç kg kas
kaç kg yağ
5 litrelik pet su şişesi ben burada 100 km öteden çıktığından yerel marka alıyorum tadı da diğerlerine nazaran çok iyi o bile 10 lira ki erikli falan 22 lira olmuş2,5 -3 liralık kola nasıl 45 lira olur yav bu insanüstü çabadan ötürü kutlamak lazım.
Dolmuş ve taksiciler ayaklanmış, yarın taksi ücreti ve dolmuş ücretine zam yapıldımmı hepsinin keyfi yerine gelir.herhalde bizi satacak
yok öyle. gerekirse zararına çalışacaklar. reisi yedirmeyiz!Dolmuş ve taksiciler ayaklanmış, yarın taksi ücreti ve dolmuş ücretine zam yapıldımmı hepsinin keyfi yerine gelir.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Damacana fiyatlarına yakında ciddi zam gelir arıtıcı bağlatın çok rahat oluyor.En son 25'e alıyordum damacanayı, yarın akşam yenisini söyleyeceğim bakalım heyecanla bekliyorum.
Orada da çok fazla marka ve soru işareti var ya, ben zaten tek yaşıyorum damacana artışı etkilemez de aile evindekiler taktırmayı düşünüyordu bu aralar.Damacana fiyatlarına yakında ciddi zam gelir arıtıcı bağlatın çok rahat oluyor.
En son 25'e alıyordum damacanayı, yarın akşam yenisini söyleyeceğim bakalım heyecanla bekliyorum.
Geçen sene haftalık 2 Erikli damacana alıyorduk toplam 30+30 = 60 TL olduktan sonra direk arıtıcıya geçtik onu da bir de sebile bağlattık damacana'ya göre kat ve kat iyi oluyor sürekli soğuk su var.Orada da çok fazla marka ve soru işareti var ya, ben zaten tek yaşıyorum damacana artışı etkilemez de aile evindekiler taktırmayı düşünüyordu bu aralar.
Çok değişiyor ya babamlar Didim'de aynı markayı 35'e alıyor.Bizi mi silkeliyorlar lan burda 45 den alıyom ben
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha bugün 50 liraya damacana aldım yav 3-4 gün önce 42ydi zam yapmışlarÇok değişiyor ya babamlar Didim'de aynı markayı 35'e alıyor.
Hayat Suya 57 veriyom bende.Bizi mi silkeliyorlar lan burda 45 den alıyom ben
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2012 yilinda Bomantide evime ziyarete gelen bir bayana ( Leventte onemli bir plazada calisiyordu)Hayat Suya 57 veriyom bende.
2012 yilinda Bomantide evime ziyarete gelen bir bayana ( Leventte onemli bir plazada calisiyordu)
Ozkaynak su verdim sisede..(Bimmden almistim net hatirliyorum)
Hayat su ya da dagdelen su yok mu ozkaynak suyu hic icmedim demisti..
Seni de ayni onun gibi asagisi kurtarmiyor !
1- Bomonti sislide bir semtBurada sorulmasi gereken 2 soru var renkdas;
1- Bomanti neresi ?
2- Kadinin akibeti ne oldu ?
Tesekkurler