GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu anca algoritmalae yapar.

Tepeden satış miktarı 1 milyar dolar bile değil.

Plan basindan beri bumuydu. Eger buyduysa neden 1 aydır piyasaları bu hale getirdiler. Umutsuzluk yaratip dis guclerin uzerine atip umut olarak ortaya mi cikti reis. Yani 1 ay once boyle bi planimiz var deseydi olmuyor muydu.

Naslara ne oldu mesela ben onu merak ediyorum cunku bu aciklanan da faiz

Plan basindan beri bumuydu. Eger buyduysa neden 1 aydır piyasaları bu hale getirdiler. Umutsuzluk yaratip dis guclerin uzerine atip umut olarak ortaya mi cikti reis. Yani 1 ay once boyle bi planimiz var deseydi olmuyor muydu.

5. günün şafağında doğuya bakın diyen Ak Gandalf gibi şov yaptı reis

Yastık altındaki dövizleri eriyenler satmaya koşacak bu ortamda. Tepeden de kimse satamadı dün satmadıysa. 15-16-17den alanların bir süre eli titreyecektir.

1 ay önce bu olmazdı, herkes en iyi ihtimalle kardan zararda.

Yastık altındaki dövizleri eriyenler satmaya koşacak bu ortamda. Tepeden de kimse satamadı dün satmadıysa. 15-16-17den alanların bir süre eli titreyecektir.

1 ay önce bu olmazdı, herkes en iyi ihtimalle kardan zararda.
senin görüşün ne reis 2 haftaya ne gibi bi senaryo olur, ne zaman stabilleşir döviz

1 ay önce dolar 13 lira olacak dense millet bela okur böyle yonetim mi olur derdi simdi 18 çıkarıp 13'e düşürünce kahraman gibi algi kasiyorlar sizce 1 ay önce yapar miydi?

Hem faiz sözü verdi hem de kur 14'e geldi komedi resmen

senin görüşün ne reis 2 haftaya ne gibi bi senaryo olur, ne zaman stabilleşir döviz
Saat 2deki konuşmayı dinleyelim, pozitif açıklamalar gelirse 9.30a kadar düzeltme gelebilir kısa vadede. Orta vadede seçim kararına kadar baskı devam eder.

Seçim olur hükümet değişir ve liyakat gelirse uzun vadede 5 liraya kadar düşebilir dolar ama seçim kararının kaçta alındığı çok önemli olacak.

Saat 2deki konuşmayı dinleyelim, pozitif açıklamalar gelirse 9.30a kadar düzeltme gelebilir kısa vadede. Orta vadede seçim kararına kadar baskı devam eder.

Seçim olur hükümet değişir ve liyakat gelirse uzun vadede 5 liraya kadar düşebilir dolar ama seçim kararının kaçta alındığı çok önemli olacak.
Yeni maliye bakanı biraz tuhaf açıklamalar yapıyor sanki

inşallah reis, bunları seçim için de yapıyor olabilirler, ülkenin seçimden başka kurtuluşu olmadığı aşikar. 6-7 tllerde sabit kalsa başka bi isteğim yok vallahi

Saat 14:00'deki açıklama öncesi kim konuşup yorum yapıyorsa, işkembeden sallıyor demektir.

Hangi Bankalardaki mevduata, hangi vadelere uygulanacak ? Bu soruların cevabına göre yorum yapılması daha sağlıklı olur.

13 ün altına düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt