GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
euro 13.5 gozukuyor suan almancılar battı dıyebılırız

Benim kuzen de iyi sıkıyor bu ara bozmuyorum..Dün akşam zirveden dolar satmış bu sabah 11den almış 13 ten yine satmış 😆 harbi millet kafayı yedi iyice..
Yalnız dün herifin birine çok tatlı girmiş içimin yağları eridi.. Bir arkadaş 1.5 milyona ev anlaşıyor geçen persembe kapora da vermiş..500 bin kredi çekecek 1 milyon nakit var.. satan dallama pazar bunu arıyor kredi hariç kısmın fiyatını döviz yapalım tapuya kadar yoksa vazgeçeceğim.. Arkadaş da eşinin ısrarıyla mecbur kabulleniyor.. Dün akşama doğru satış olmuş döviz üstünden buna 55 bin dolar veriyor (1 milyon TL ) + 500 bin krediyi veriyor .. 55 bin dolar şu an 660 bin lira satan dallamaya 340 bin girmiş 1 gecede darısı tüm şerefsizlerin basina

ABD doları, Euro ve Sterlin cinsinden döviz tevdiat hesabı veya döviz cinsinden katılım fonu bulunan yurt içinde yerleşik gerçek kişiler, söz konusu hesaplarını vadeli Türk lirası mevduat hesabına dönüştürmeleri halinde destekten yararlanabileceklerdir.

bu dogru mu?

simdi bankadan dolar alıp tekrar tl ye mı gecmek gerek bu ne salak is

O şu destek olmasın, tamamını okumadığım için bilmediğimden soruyorum. Tam maddeleri görmek lazım tabi.
TCMB, döviz tevdiat hesaplarının ve döviz cinsinden katılım fonlarının hesap sahibinin talebi üzerine TL vadeli hesaplara dönüşmesi halinde mevduat ve katılım fonu sahiplerine destek sağlanmasına karar verdi.

FHKIsjOX0Acd_3n

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt