- 18 Temmuz 2009
- 82.038
- 239.643
- 5.263
Üstad buradan 12 üstü yapar mı dolar
En az 11.60a kadar hareket yapması olağandır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad buradan 12 üstü yapar mı dolar

bi düzeltme olur mu bunlar icin 13ten cıkıs fırsatı gerci adamlar hala alım fırsatı görüyor bunu%90 çoğunluk satamadı elindeki dövizi. Tüm hareketler döviz alanları terste bırakmak üzereneydi zaten.
Yukarı aşağı hareketler olmalıbi düzeltme olur mu bunlar icin 13ten cıkıs fırsatı gerci adamlar hala alım fırsatı görüyor bunu
En az 11.60a kadar hareket yapması olağandır.
Önceden alınma altınlar tabi ama. Karlarının hepsi gitti nerdeyse. Kar da olsa insan üzülüyor. Cuma günü alıp terste kalanların vay haline%90 çoğunluk satamadı elindeki dövizi. Tüm hareketler döviz alanları terste bırakmak üzereneydi zaten.
18den mi aldınÇok fena kaldık ya![]()
Yok yav coinde kaldım çıkamadım reis konuşurken işim vardı bakamadım18den mi aldın![]()
youtube ekonomistlerinin gazına gelene acımam hergün trendde 30 olacak diye başlık görüyorum manipüle ettiler milleti. olan parasının değerini korumak isteyen bu isle ugrasmayan normal vatandaşa oluyoHukumetin vatandasi vatandasin hukumeti becermeye calismasi olarak tarihe not duselim bugunleri.
bekliyomŞahlanıyoruz. 10 gün sonra Ps5i 2000 liraya alacağız hayirlisiyla.
Sen bosver onlari reco. Kendine acı. Gencliginin baharıni goturuyorlar.youtube ekonomistlerinin gazına gelene acımam hergün trendde 30 olacak diye başlık görüyorum manipüle ettiler milleti
niye satmasın yüksekten satıyor iste düsükten topluyor herkes gibicayir cayir dolar satmis bunlar. 10 milyar civari. oha yav
Elbet bu günlerde gecerSen bosver onlari reco. Kendine acı. Gencliginin baharıni goturuyorlar.
iyice coin piyasasina döndü olay vahim olanida bunun devlet eliyle yapilmasiniye satmasın yüksekten satıyor iste düsükten topluyor herkes gibi