Mehmet Fatih
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2012
- 3.856
- 1.034
- 1.273
Turkiyede de yok mu piyasalarda?. Hollandada bulamiyoruz. Turkiyede varsa yazin ordan alirimBulursan. Yapim durdurulmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turkiyede de yok mu piyasalarda?. Hollandada bulamiyoruz. Turkiyede varsa yazin ordan alirimBulursan. Yapim durdurulmus
Hem o hem de 450 milyar dış borcun TL karşılığı olarak bakmak lazım.Dimi doları 5 lirada tutacağız diye 128 milyar dolar harcadık
Dünya geneli stop. Almanyada da satilmiyor. Allahtan ilk basta saturn‘da rezerve etmistimTurkiyede de yok mu piyasalarda?. Hollandada bulamiyoruz. Turkiyede varsa yazin ordan alirim
Çip krizi çözülürse araba fiyatları düşecek seve seveTldeki değer artışına piyasaya yansıtmak lazım eğer Faturalara kiraları ev fiyatlarını araba fiyatlarına markete yansıması yani herhalde etkisi olmazsa o zaman bu fakir halkın ayakta gipildiği anlamına gelir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanlisin ozaman. kac aydir ariyorum. hic biryerde yok. satanlarda 300-400 euro ustune koymusDünya geneli stop. Almanyada da satilmiyor. Allahtan ilk basta saturn‘da rezerve etmistim
stability herkes istiyor, belirsizlik berbat bir şey ama bir gecede 40 milyar satarak yapılacak iş değil buPazartesi günü galeyana gelip 1000 tl'den gram altın alıp 940'dan satıp zarar ettim ama düşüşten memnunum hiç yoktan iyidir yav alıntalıdığım mesajı yazdığım da cidden kafayı yemek üzereydim, uzun vadeli ne olur ne biter falan bunları hiç düşünmek ve kafa yormak istemiyorum tek istediğim bir süre huzur ve kurda stabillik.
Hem o hem de 450 milyar dış borcun TL karşılığı olarak bakmak lazım.
Çip krizi çözülürse araba fiyatları düşecek seve seve
Lakin ev fiyatlandırmaları kişilere bağlı, bir denetim mekanizması yok
Kısa vadede oturacak bir yapı değil bu zaten.
Ülkedeki yiyici kitle bunlar abi bariz.Kredi faizlerinin düşme ihtimali olursa piyasayı hareketlendirir ama bu sefer de en sahipleri zam yapıyor bu kadar liberal olmamlı piyasa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla iki tane alabildim birini güzel fiyata satmistim. Benimkini simdi satsam rahat 800-900a gider. Ebayde felan aliyorlar halen o fiyataSanlisin ozaman. kac aydir ariyorum. hic biryerde yok. satanlarda 300-400 euro ustune koymus
Sen ne sandin ki? O „reyizciler“ „vatan sakaryacilar“ „avrupa bitmis memleketinizi sevin“ diyenlerin cogu cidden Asktan mi diyorlar bunu xdBir çok gurbonun döviz düşüşüne üzüldüğünü gördüm, bir kez daha tescil edildiki bir çoğunun derdi ülkenin durumu falan değil, ülke halkının iyi olmasını falan da istemiyorlar. Vatan sevgisi falan da kolpa
Almanya ile ne anlaşması?Sen ne sandin ki? O „reyizciler“ „vatan sakaryacilar“ „avrupa bitmis memleketinizi sevin“ diyenlerin cogu cidden Asktan mi diyorlar bunu xd
2 yerden emekli
Mal mülk ucuz alindi, almanyaya hesaplar gösterilmedi. Sana söylim su son Almanya anlasmasindan sonra oylar temiz düsecek
sadece gurbolar degil amirimBir çok gurbonun döviz düşüşüne üzüldüğünü gördüm, bir kez daha tescil edildiki bir çoğunun derdi ülkenin durumu falan değil, ülke halkının iyi olmasını falan da istemiyorlar. Vatan sevgisi falan da kolpa
Türkiyedeki gelirini Almanya ya bildirilecek. Alman devleti sana Maas/emeklilik felan vermeden önce bunlari sana soruyor. Bizim türkler de hep gelirim yok yaziyorlardi. Tabi bu artik olmuyor. Devlet ara sira bazi insanlarin raporlarina bakip hem parasini kesiyor hemde verdigi parayi faizi ile geri aliyor. Ödedigin vergileri felan da Türkiye artik almanyaya raporluyor.Almanya ile ne anlaşması?
Yapanlara sapına kadar saplasın doclandTürkiyedeki gelirini Almanya ya bildirilecek. Alman devleti sana Maas/emeklilik felan vermeden önce bunlari sana soruyor. Bizim türkler de hep gelirim yok yaziyorlardi. Tabi bu artik olmuyor. Devlet ara sira bazi insanlarin raporlarina bakip hem parasini kesiyor hemde verdigi parayi faizi ile geri aliyor. Ödedigin vergileri felan da Türkiye artik almanyaya raporluyor.
Temmuzdan beri basladi
burdan ev kirası geliri dükkan kirası geliri olup orda göstermeyip işsizlik maası olanları mı diyosun musapTürkiyedeki gelirini Almanya ya bildirilecek. Alman devleti sana Maas/emeklilik felan vermeden önce bunlari sana soruyor. Bizim türkler de hep gelirim yok yaziyorlardi. Tabi bu artik olmuyor. Devlet ara sira bazi insanlarin raporlarina bakip hem parasini kesiyor hemde verdigi parayi faizi ile geri aliyor. Ödedigin vergileri felan da Türkiye artik almanyaya raporluyor.
Temmuzdan beri basladi
Kesiliyor maaslar iste. Bir de cezasiyla geri ödüyorsun. Iyi de yapiyorlarburdan ev kirası geliri dükkan kirası geliri olup orda göstermeyip işsizlik maası olanları mı diyosun musap
bunlar var yemez kazandıkları euro ile hava atarlar