GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya cuma hutbesinde ziyan, tasarruf konuları nasıl işlenecek meraklardayım. İtibar için 7/24 tüm ışıkların yandığı saray varken utanmadan hutbe konusu olacak mı

Elektrik zammı haberine bir vatandaşın yorumuna rastladım :
"Arama motoruna "elektrik fiyatları dünya" yazın. Avrupa'da elektriği daha ucuz veren bir ülke bile yok."
Bu geceden şakkadanak %100 daha yapsınlar, iyi galiba böyle.:red:

Avrupa'da asgari ücretin daha az olduğu bir ülke var mı peki?

Hesabı euro üzerinden yapıyorlarsa öyle hesaplasınlar.

Elektrik zammı haberine bir vatandaşın yorumuna rastladım :
"Arama motoruna "elektrik fiyatları dünya" yazın. Avrupa'da elektriği daha ucuz veren bir ülke bile yok."
Bu geceden şakkadanak %100 daha yapsınlar, iyi galiba böyle.:red:
Ben gaz elektrik su hepsine 350 filan toplam euroyu tl ye cevirip hesaplamıştır salak o zmn maaşlarıda cevirsin kafa o kadar çalışıyo

FICAS0iXoAArqjO

Korkuyorum birbirinizi sağıp için diyecekler diye.

Yandaş yazarların twitterda zamdan sonra zammın veriliş zamanını, şeklini vs eleştiren yazılarını okudum. Şeref namına en ufak kırıntıya bile sahip olmadıklarını bilmekle beraber Allah bunların akıllarını da başından almış belli ki.

Yandaş yazarların twitterda zamdan sonra zammın veriliş zamanını, şeklini vs eleştiren yazılarını okudum. Şeref namına en ufak kırıntıya bile sahip olmadıklarını bilmekle beraber Allah bunların akıllarını da başından almış belli ki.

Halkın uyanmasını istemiyorlar ne kadar gizli saklı kandırmacalı yol varsa öyle zam yapılmasını tercih ederler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zam haberini halktan saklasa ne olacak, adam ay sonunda gelen faturayı görünce daha beter şok olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt