Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.870
- 102.047
- 5.238
Böyle anlatmak lazım demek ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 kuruş olduğu gibi vergiye gidecek.
site güncellenmiş üstat...kwh/gün diyormuş o rakamı 30 ile çarpacaz sanırım o zaman 195 rakamı çıkıyor o da senin baktığın siteden hesaplayınca 178 tl tutuyor. Sitede yanlışlık var sanırım ya da ben faturayı okumayı beceremedim.![]()

Sağolasın.site güncellenmiş üstat...
Ekli dosyayı görüntüle 145488
![]()
Elektrik Faturası Hesaplama 2022
Elektrik faturası hesaplama işlemini pratik bir şekilde yapabilir, tedarikçi değiştirmeniz halinde ne kadar tasarruf edeceğinizi öğrenebilirsiniz!www.encazip.com
oha 2 aylık faturamdan fazla oluyor 1 aylık faturam.site güncellenmiş üstat...
![]()
Elektrik faturası hesaplama işlemini pratik bir şekilde yapabilir, tedarikçi değiştirmeniz halinde ne kadar tasarruf edeceğinizi öğrenebilirsiniz!www.encazip.com
site güncellenmiş üstat...
![]()
Yourube da takip ettigim biri var gezgin hakkari taraflarında bi köyde misafir oldugu evde yerden ısıtma döşemiş ev sahibi.kacak kullanmasa öyle yerden ısıtma döşeyemezbizim evde 450-550 gelecek galiba
bu arada twitterda doğuya taşınıp kaçak kullanmak lazım diye t. geçiyor millet ama son 10 yıldır kaçak elektrikle mücadeleye baya para yatırdı devlet/firmalar. kaçak kullanım artık yok gibi bir şey. Kullanana anında 1.5k+ çakıyorlar
vay anasını jadas. ben birkaç il gezdim şehir merkezinde kaçak imkansız da köylerde falan vardır belkiYourube da takip ettigim biri var gezgin hakkari taraflarında bi köyde misafir oldugu evde yerden ısıtma döşemiş ev sahibi.kacak kullanmasa öyle yerden ısıtma döşeyemez
Ya bunda emin olmayalım reyiz.vay anasını jadas. ben birkaç il gezdim şehir merkezinde kaçak imkansız da köylerde falan vardır belki
Ya bunda emin olmayalım reyiz.
Türkiye baya baya buglarla dolu bir ülke buna inan.
Tek söyleyeceğim ya apartman altina elektrik dagitimi icin ayrı sayaç iç tesisata ayrı sayaç kullanacak firmalar yada apartman elektrik tesisat işi ciddi denetimlere tabi tutulup cok ciddi testler yapılmadan apartmanlara elektrik verilmemeli. Günümüzde belki bu denetim vardır insaatçı yada müteahhit değilim ama ciddi sıkıntılar bence var ve bunun engellenmesinin tek çözümü var onu da yazdım.
475 çıktı ne diyo bu ya gerçek misite güncellenmiş üstat...
![]()
Gerçek galiba. Ben de senin gibi tepki verdim ilk, hatta dedim inşallah şizofren filan olmuşumdur ve kafam uyduruyordur.475 çıktı ne diyo bu ya gerçek mi
Ben böyle fatura ödemem sokarım böyle işe ya, dert çekmeye mi geldik dünyaya anlamadım kiGerçek galiba. Ben de senin gibi tepki verdim ilk, hatta dedim inşallah şizofren filan olmuşumdur ve kafam uyduruyordur.
son 3-4 ay ülke öyle bir battı öyle bir fakirleşti ki ondan önceki 18-19 senede yaptıkları intro gibiBen böyle fatura ödemem sokarım böyle işe ya, dert çekmeye mi geldik dünyaya anlamadım ki
Ya bu işte bir muhabbet ortamındayken kulak misafiri olmuştum. Kisiyi de tanımıyorum görmedim bile bayağı cay ocaği ortamıydı varoş bir ortam :asdElektrik saatleri dışarda artık. Eskiden binanın içindeydi. Elektrik telleri de yer altına alındı. Millet çengel atıp elektrik çekiyordu önceden. Saatleri Dışarıya alınan binada kaçak imkansız. Kentsel dönüşümün başlamadığı mahalle ve köylerde yine kullanılıyordur ama şehir merkezinde zor artık.
2020nin rakamlarına %25 azalmış 2021 rakamlarında düşüş daha keskin olur