GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dolar kendi halinde midir acaba yoksa hızlı hareketlerde müdahele ediliyor mudur acaba şu an.

geçenlerde 14.66 gibi bu sabahta 14.11 (şahsen benim düşündüğüm 13.96 * 14 direnci üzeri) noktarı görmüş olmasından dolayı.

Elektrik üretiminde kullanılan doğalgaza 1 Mart itibarıyle zam yapıldı, zam sonrası indirimler canlı yayınlarda bağırarak açıklanırken zamlar sessiz sedasız ay başlarında yapılıyor.

Çay kaşığı ile yapılan indirimleri tvlerden bağıra bağıra ilan ediyorlar yapılan zamları ancak resmi gazeteden öğreniyoruz. Konut elektiriğinde yapılan kdv güzelliğini elektrik üreticilere doğalgaz zammı yaparak siz vatandaşa yansıtıverin demişler.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Benzine 88 motorine 151 kuruş zam bekleniyor.

Brent 111 oldu, 2 gün sonra bir zam daha gelir ve zirveyi görürüz diye umuyorum.

2 sene önce depolama maliyetinden dolayı eksiye düşen petrol şimdi zirve peşinde.

Fed Başkanı Jerome Powell, "Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ABD ekonomisi üzerinde yüksek derecede belirsizlik etkisi yapıyor. Mart ayında faiz artırmanın uygun olduğunu düşünüyorum" dedi.​

SON DAKİKA: Benzine 0,88 TL, motorine 1,51 TL zam geldi.

gündem bambaşka iken zeytinliklerin talan edilmesinin önüne geçilemedi.

mahfedecekler onlarıda.

Sabah tüpgaza da kilo başı 1,66 lira geldi.

12 kg'lik ev tüpünde 20 lira zam demekti bu.

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) şubat ayına ilişkin enflasyon oranlarını açıkladı.

Buna göre enflasyon şubatta aylık yüzde 5,44 artarken, 12 aylık artış ise yüzde 123,80 olarak kaydedildi.

Brent 117i gecti. Sene başında 73. Savaş öncesi 96 dolarmış.

Benzine 53 kuruş, Motorine 1.3 tl daha pompa bekliyorlar.

endişem daha henüz sıcak olaylar - ekonomide ufak ufak göreceğiz ama süreç uzadıkça ve savaşın iki tarafı olan hem Ukrayna hem Rusya kendileri bu işin sonraki matematiğinde ekonomik olarak kötü durumla karşı karşıya kaldıkça iyicene bizide gene etkileyecektir.

Buğday , ayçiçek , gaz i global oalrak petrol vs... her şey gene zamlanacak "mecburen"

Dolar / TL kısmına gelmiyorum bile - durgun hali gene garipleşebilir yorumlanan,öngörülenden erken.

gözünde parıltı olanlar utansın

Millet birbirine halleniyor, bizim şeyimiz ..... Bıktım artık....

FM6cpLtWYAEAxwz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt