GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüh keşke depoyu fullleseydim diye düşünenleri hiç üzmüyor ekonomi sürekli yarına göre kar etme fırsatı sunuyor Nebatinin gözlerindeki ışığı akaryakıt sektörü gördü birtek.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Zombi sürüsü gibiler ayni, akillarini kaybetmisler. Yazik ya.

Yag kuyrugu vardi tüp kuyrugu vardi diyen dayi'ya ucan tekme atmak lazim. Video'da kendi bulundugu yer kuyruk degil herhalde baska bir sey.

Son düzenleme:
Böyle giderse ülke ayaklanır çok sıkıntılı bir durum. Fakir insanlar nasıl geçinecek

Domates heralde Rusya’ya gidemediği için ülkede kalmış. Dün marketten ortalama bir fiyatta domates almıştım. Yazın mevsiminde yediğim domatesten bile lezzetliydi.

Bu ülkede yaşayıp hala burası cennet diyen var ancak gülerim

Yeni düzenleme, cumartesi günü TBMM Genel Kurulu'nda AKP'li milletvekillerinin önergesiyle Elektrik Piyasası Kanunu'na eklendi. Düzenlemeye göre Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrik üretiminde kullanılan kömür ve doğalgaz fiyatlarının aşırı yükselmesi ya da elektrik santralleri arasındaki kaynak maliyet farkının makul olmayan düzeylerde artması halinde, 6 aylık sürelerle destekleme bedeli belirleyebilecek. EPDK'nın belirleyeceği bedel, ithal girdi kullanmadığı için düşük maliyetle elektrik üreten rüzgar, güneş ve hidroelektrik santrallerinden tahsil edilip, ithal kömür ve ithal doğalgazla pahalı elektrik üreten santrallere ödenecek.

Yiğitlerim benim ya adeta bir robin hood

Dkda bir zam haberi.. Yakında ortadirek Şaban gibi zam olmadığında oynayacağız/oynatacagiz

Dkda bir zam haberi.. Yakında ortadirek Şaban gibi zam olmadığında oynayacağız/oynatacagiz
eski ve yeni fiyatlar:

iphone 11 64 gb: 10.999 - 12.999
iphone 12 64 gb: 14.999 - 17.499
iphone 13 128 gb: 14.799 - 17.499
iphone 13 pro 128 gb: 21.499 - 24.999
airpods pro: 3799 - 4.499

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt