- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yurt dışından kuzenim gelecek bakayım dedim seneler sonra tl değiştriri miyim nasıl oluyor yurtdışından gelse diyeiphone 13 pro 25.000 mi?
vay arkadas yaw
Yurt dışından kuzenim gelecek bakayım dedim seneler sonra tl değiştriri miyim nasıl oluyor yurtdışından gelse diye
US fiuatı 1000 Dolar + burada IMEI kaydetme 2500-2700 TL imiş. 17bin civarına geliyor burada 20bin.(Edit: pardon geçen gün zam yapıldı dediğin gibi 25 k)
o kadar hızlı düşünceyi kafamdan sildim ki
hatta şimdi hem US shopa hem tr shopa baktımburda ogrenciler ayda 30 euro verip rahatlikla alabiliyor.
yazik bizim insanlara gercekten
yakıt ne kdr oldu motz. orada da zam geliyor mu böyle her gün. en son ibo 2,2 euro demiştiburda ogrenciler ayda 30 euro verip rahatlikla alabiliyor.
yazik bizim insanlara gercekten
yakıt ne kdr oldu motz. orada da zam geliyor mu böyle her gün. en son ibo 2,2 euro demişti
2019 da sattığım xmax scooterimi her gün arıyorum. o dönem satmamla beraber yeni modeli için bakıyordum fiyatı arttıkça arttı.2,40 olacak, bana koymuyor. Ise, scooterla gelip gidiyom, 8 euro dolduruyom, 2,5 hafta dayaniyo. 6 euro vergisi her ay
Müteahitlere dokunmayın gibi bir şey mi dedi?yakıt ne kdr oldu motz. orada da zam geliyor mu böyle her gün. en son ibo 2,2 euro demişti
2019 da sattığım xmax scooterimi her gün arıyorum. o dönem satmamla beraber yeni modeli için bakıyordum fiyatı arttıkça arttı.
Şehir içi için bana göre en güzel ulaşım aracı tabi ağır yağış haricinde.
benimkisi 250 cc idi - 13 -14 litre deposu vardı ve epey epey gidiyordu. anormal uzun yol yapmışlığım yok ama şile ve tarzı yerlere çok gittim geldim.Daha benim scooter 2001 model 2 zamanli. Bunlarin 4 zamanli 50cc lere cikti. 1 litre benzine 33 kilometre yapiyor.
benimkisi 250 cc idi - 13 -14 litre deposu vardı ve epey epey gidiyordu. anormal uzun yol yapmışlığım yok ama şile ve tarzı yerlere çok gittim geldim.
vaktinde 17bine almıştım sıfır halde şimdi 4 -5 katına çıktı fiyatı. olacak iş değil.
Müteahitlere dokunmayın gibi bir şey mi dedi?
En son gördüğüm araç mı var sende hala? Lojistik fiyatları kol gibi yansıyacak her şeyeBu geceden itibaren motorine 2 lira 25 kuruş, benzine 79 kuruş zam bekleniyor. Böylece akaryakıt fiyatları art arda 7 gün zamlanmış olacak. Motorinin litre fiyatı bu gece 25 TL'yi aşacak.
Olm bunlar insani zamlar değil ya, hayvan gibi yükleniyorlar.
Lan 50 litreyi geçen gece 1017 tllye doldurdum olm. Gaza basmaya korktuğum halde km'e 2,2 tl yakıyor araç. bassam 4 tl yakacak herhal. Neler çekiyoruz birader
Beter ol. Akp mandası Elazığ'ın sefil bireyi.Bu geceden itibaren motorine 2 lira 25 kuruş, benzine 79 kuruş zam bekleniyor. Böylece akaryakıt fiyatları art arda 7 gün zamlanmış olacak. Motorinin litre fiyatı bu gece 25 TL'yi aşacak.
Olm bunlar insani zamlar değil ya, hayvan gibi yükleniyorlar.
Lan 50 litreyi geçen gece 1017 tllye doldurdum olm. Gaza basmaya korktuğum halde km'e 2,2 tl yakıyor araç. bassam 4 tl yakacak herhal. Neler çekiyoruz birader