- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
türk milleti zekidir
yersen tabii![]()
bunlara ne diyelim ünsalım. yağmacı uygun mudur?
yağmacı vatandaşa stokçu esnaf gayet normal bir durum mu diyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
türk milleti zekidir
yersen tabii![]()
ben anlamam üstatbunlara ne diyelim ünsalım. yağmacı uygun mudur?
yağmacı vatandaşa stokçu esnaf gayet normal bir durum mu diyelim.
Sen necisin canımben anlamam üstat
forumumuzda stratejist, komplocu, askeri bilgide uzman,
siyaset bilimci, sosyoloji uzmanı, ekonomist çok
onlara sormanı tavsiye ederim
allahın yarattığı bir kulSen necisin canım
türk milleti zekidir
yersen tabii![]()
Sanırım BAE petrol üretimini arttırıyormuş bu düşüşü ona bağlayanlar var.
Yükseldiği için yapılan zamlar geri alınır mı? Hiç sanmam.
yalancıyı sıvazlasalarsigarayı ve alkolü bıraktım
BAŞARDINIZ
Birader bıraktım diyorsam bıraktımyalancıyı sıvazlasalar
bu kadar kolay yalan söyler miydin?
Birader bıraktım diyorsam bıraktım
Asıl neden bunlar değil ki ? Dolar 7 civarında olsaydı şuan yarı yarıya idi zaten akaryakıtAkaryakıt fiyatlarına üst üste yapılan zamlar EPDK’yı harekete geçirdi. Bu kapsamda sektör temsilcileri 16 Mart Çarşamba günü EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın başkanlığında bir araya gelerek ucuz akaryakıt için çözüm önerilerini masaya yatıracak. Toplantıda akaryakıt bayilerinin nakitle akaryakıt satışına daha ucuz tarife uygulanması ve nakliye ücretlerinde düzenleme yapılması gibi bir dizi öneriyi gündeme taşıyacağı ifade edildi.
Tabi tabi. Millet herşeyi nakitle alıyor ya. Boş beleş işler.Akaryakıt fiyatlarına üst üste yapılan zamlar EPDK’yı harekete geçirdi. Bu kapsamda sektör temsilcileri 16 Mart Çarşamba günü EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın başkanlığında bir araya gelerek ucuz akaryakıt için çözüm önerilerini masaya yatıracak. Toplantıda akaryakıt bayilerinin nakitle akaryakıt satışına daha ucuz tarife uygulanması ve nakliye ücretlerinde düzenleme yapılması gibi bir dizi öneriyi gündeme taşıyacağı ifade edildi.