Haberim yokBenzine ve motorine 1 liranın üstünde zam gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberim yokBenzine ve motorine 1 liranın üstünde zam gelecek.
adres olarak senin adresi yazdiracam haciz falan olursa seni hortumlasınlar@Tuna Köse çok seviyor bakanımızı.

Ben yemiyorum, yiyenler düşünsünEt ve süt kurumu Etin fiyatlarına %48 zam yapıldığını açıkladı.
Kitlemeye devam.
et giren yere dert girmezmiş ünsalım.Ben yemiyorum, yiyenler düşünsün
Kısmen doğruet giren yere dert girmezmiş ünsalım.
görüşlerin nedir bu konuda
ohaEt ve süt kurumu Et fiyatlarına %48 zam yapıldığını açıkladı.
Kitlemeye devam.
şurda ayda 1 kilo et zevkimiz vardi simdi eti makattan yiyecez belli oldu![]()
Ramazan öncesi vatandaşı üzecek gelişme! Et fiyatlarına yüzde 48 zam
Ramazan ayına sayılı günler kala et fiyatlarına zam yapıldı. Et ve Süt Kurumu tarafından güncellenen fiyat listesinde ete yüzde 48 oranında zam yapıldığı anlaşıldı. Listede karkas kesim etlerin fiyatı ise aynı kaldı. İşte Et ve Süt Kurumu'nun eski ve yeni fiyat listesi...finans.mynet.com
şurda ayda 1 kilo et zevkimiz vardi simdi eti makattan yiyecez belli oldu
bu fiyatlar neredeymiş yav, geçen sene kasap toptancısıyla çalıştım. Webapp geliştirdik adam küçük kasaplara et dağıtıyordu kendin içinde de satış birimi kurduk geliş karkas 58 liraydı geçen sene mart ayı fiyatıydı, güncellemeyi unutmuşlar sanırım.![]()
Ramazan öncesi vatandaşı üzecek gelişme! Et fiyatlarına yüzde 48 zam
Ramazan ayına sayılı günler kala et fiyatlarına zam yapıldı. Et ve Süt Kurumu tarafından güncellenen fiyat listesinde ete yüzde 48 oranında zam yapıldığı anlaşıldı. Listede karkas kesim etlerin fiyatı ise aynı kaldı. İşte Et ve Süt Kurumu'nun eski ve yeni fiyat listesi...finans.mynet.com
Geçen bi amcaya 85 liraya alıyorum şimdi ben bunu nasıl hem uyguna satayım hemde para kazanayım diyordu.Yakinda A haberde etin zararlari icerikli haberler gormeye baslariz gibi.

kalp krizi, kolestrol, gut.Patlıcan kilosu 30 mu nekalp krizi, kolestrol, gut.
Vegan yemek programları başlar.
ülke yaşanmaz hale geliyor.Et ve süt kurumu Et fiyatlarına %48 zam yapıldığını açıkladı.
Kitlemeye devam.
iceberg marul da 14 lira olmuş bu yolun sonu çimene doğru gidiyor.Patlıcan kilosu 30 mu ne![]()
Et ve süt kurumu Et fiyatlarına %48 zam yapıldığını açıkladı.
Kitlemeye devam.