- 20 Eylül 2009
- 19.146
- 17.705
- 2.773
Şu sıralar cekilen krediden zarar gelmez o zaman diye yorumladımHissedilir manada düşüremezler enflasyonu, o yüzden zam yapacaklar maaşlara, para basacaklar çılgınca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu sıralar cekilen krediden zarar gelmez o zaman diye yorumladımHissedilir manada düşüremezler enflasyonu, o yüzden zam yapacaklar maaşlara, para basacaklar çılgınca.
Aynen, temmuzda zam olursa ocakla beraber %50 civarı zam demek faiz yükünün sıfırlanması demek oluyor neredeyse.Şu sıralar cekilen krediden zarar gelmez o zaman diye yorumladım![]()
dün bi yerde gördüm ötv falan kalkarsa 10-12 tl indirim gelebilir diyorlar doğru mu admirim. hazine tarihinde görmediği açığı verecek diyorlardı bunu da yaparlarsa sanırım uzayı deler geçeriz açıktaYakıtta bu dediğin geçerli değil ÖTVye devlet çökmedikçe.
Seçim kararı alacaklarsa yakıttan bir süre tüm vergileri kaldırabilirler hatta.
Bu ülkede alınan maldan zarar eden olmamıştır. Mal almak için kredi çekilecek ise çekilmelidir. Hele ki düzenli geliriniz varsa.Aynen, temmuzda zam olursa ocakla beraber %50 civarı zam demek faiz yükünün sıfırlanması demek oluyor neredeyse.
mazot almaya korkuyorum yeminle. 23.60tan mazot almak insana koyuyor 200 liraya ışık sönmüyorBrent akşama 100ün altına iner.
Dolar da 14ün altına inse 5 lira indirim gelmeli.
Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 2.28 TL, motorine ise 1.93 TL indirim gelecek.
benim benzin bitmeden indirim geliyor hic zamlı almadım daha enteresan bi durumPerşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 2.28 TL, motorine ise 1.93 TL indirim gelecek.
Ev fiyatları ve kiralar düşsün artık. Ankara’da falan kümesten bozma evlerin yanına yaklaşılamıyor.
Evet istikrarlı bir şekilde ev fiyatları ve kiralar artmaya devam ediyor , kim alıyor bu evleri, kimde bu kadar para var ? Herşey düşse de emlak fiyatları artmaya devam edecek gibi garip bir durum var.İmkansız hatta bence daha da artacak.
Parası olan daha da zengin oluyor. Alıyorlar valla bir şekilde.Evet istikrarlı bir şekilde ev fiyatları ve kiralar artmaya devam ediyor , kim alıyor bu evleri, kimde bu kadar para var ? Herşey düşse de emlak fiyatları artmaya devam edecek gibi garip bir durum var.
Evet istikrarlı bir şekilde ev fiyatları ve kiralar artmaya devam ediyor , kim alıyor bu evleri, kimde bu kadar para var ? Herşey düşse de emlak fiyatları artmaya devam edecek gibi garip bir durum var.
4 kisi orta bir restoranda kac gidiyor. alkol dahil?
İçerde döndürüyorlar genelde. Sahibindene düşen ilanlar genelde tok satıcılar oluyor o yüzden.Evet istikrarlı bir şekilde ev fiyatları ve kiralar artmaya devam ediyor , kim alıyor bu evleri, kimde bu kadar para var ? Herşey düşse de emlak fiyatları artmaya devam edecek gibi garip bir durum var.
Rakı 100 se 1500 lük olursun.