GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki hafta sonra türkiyeye gelcem

passt kiraladim akaryakit fiyatlarina bakayim dedim agzim düstü

arac fullemek 1700tl olmus

ne desem bilemedim yav

Bugün pazar normalde çalışmıyoruz ama acentesi olduğumuz teknemiz bizim sulara girecekse eğer karşılamaya gidiyoruz mecbur. İsviçreden gelen dört kişilik bir grup vardı. Karşıladıktan sonra teşekkür ederek ''Sunday Tip'' diyerek 20€ verdi. Gözler açıldı 400TL ilk tip mi olur lan dedim içimden çarpınca kafa gidiyor artık

Nebati: Enflasyonu düşürmek için çok sert tedbirler alabilirdik, biz büyümeyi tercih ettik. "Bu sistemde dar gelirliler hariç üretici firmalar, ihracatçılar kâr ediyorlar, çarklar dönüyor”

Bakan nebati "dar gelirliler ezildi ama iş dünyasına çok kazandırdık" demeye getirerek politikalarının amacını ve taraflarını parti kampında açıkça belirtmiş.

Bugün pazar normalde çalışmıyoruz ama acentesi olduğumuz teknemiz bizim sulara girecekse eğer karşılamaya gidiyoruz mecbur. İsviçreden gelen dört kişilik bir grup vardı. Karşıladıktan sonra teşekkür ederek ''Sunday Tip'' diyerek 20€ verdi. Gözler açıldı 400TL ilk tip mi olur lan dedim içimden çarpınca kafa gidiyor artık
İş var mı hocam günlük 20 Euro'ya çalışırım😂

Petrol düşüyor indirim gelmiyor sonra eski fiyatına dönünce o petrole zam gelmiş diyip benzine de zam koyuyorlar

Çıkmaz bir döngüdeyiz

Eğer benzin fiyatları dolara direk endeksli olsaydı bu kadar fiyatları yükselmezdi eminim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslında benzin fiyatları direk olarak dolara endeksli. Petrol piyasasında varil fiyatı dolar bazında sürekli değişiyor. Bütün ülkelerde buna göre fiyatlandırma yapılıyor.

Nebati: Enflasyonu düşürmek için çok sert tedbirler alabilirdik, biz büyümeyi tercih ettik. "Bu sistemde dar gelirliler hariç üretici firmalar, ihracatçılar kâr ediyorlar, çarklar dönüyor”

Bakan nebati "dar gelirliler ezildi ama iş dünyasına çok kazandırdık" demeye getirerek politikalarının amacını ve taraflarını parti kampında açıkça belirtmiş.
EJV4h7.gif

Nebatinin bu açıklaması facia reis duyarsa yeni bakan hayırlı olsun diyebiliriz resmen tabutuna çivi cakmis

Gorevden alinir.

Acıtasyon yapıyor bir de p*zevenk.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne acitasyonu lan göt herif

üzüldüm sadece

bana ucuza gelebilir belki su anda ama bu bile pahali

ben gecen sene kendi arabami 90 euroya dolduruyordum almanyada

türkiyedeki insanlari hic düsünemiyorum

Sistem takır takır işliyor sorun bizdeymiş. Özür dilerim holding sahibi olmadığım için amk ( gazete olan )

@Keramettin TANRIVERDİ özel sektörde temmuz'da nasıl bir zam bekliyorsun abi, enflasyonun altında kalır mı?
%40 zam yapan fazla şirket çıkacağını sanmıyorum.

Temmuz ayında kamu, emekli ve asgari ücret daha fazla artar, özel sektör geride kalır.

Özel sektördeki firmalarda yılda 2 zam geleneği yok bu da bütçelerini revize etmeleri anlamına geleceği için 10-25 bandında olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt