Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.995
- 102.132
- 5.238
Gittiği gün namaz kılacağım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Valla kılacağım billa kılacağım gittiği akşam. Düşün ne kadar uzak olduğum şeyi yapacağım.Seni kafanda takkeyle hayal ettim ulan simdi![]()
Doları kaçtan almıştın ?Kredi cekmem lazim ay sonuna kadar bedelli askerlik icin 50bin TL cekmeyi dusunuyorum. Anlayan varsa eger sizce kredi mi cekmeliyim dolar mi bozdurmaliyim? Faizi gecen hafta 1.79 du simdi 1.99 a kadar cikti anlamadim nasil faizi yukseltti bankalar birden
Eeee Çin olacaktık?2000'li yılların başından beri Türkiye'de üretilen Fiat Doblo artık İspanya'da üretilecek.Yirmi yılı aşkın bir mazinin ardından Doblo artık Bursa'da değil, İspanya Vigo'da üretilecek.
![]()
ekleme yaparak alindi surekli aritmetik ortalamasini cikarmadim cok parcaliDoları kaçtan almıştın ?
Faiz kararını bekle istersen düşüreceğini söylüyor artma olasılığı var kredi için bir diyemem ödeme imkanın varsa zorlanmadan mantıksız değil gibi krediekleme yaparak alindi surekli aritmetik ortalamasini cikarmadim cok parcali
O anın fotosunu foruma atmazsan adam değilsin olm.Valla kılacağım billa kılacağım gittiği akşam. Düşün ne kadar uzak olduğum şeyi yapacağım.
Ben anlamadim ki faiz 1 haftada nasil artti. Dusurecegiz deniyordu simdi nasil yukseliyorFaiz kararını bekle istersen düşüreceğini söylüyor artma olasılığı var kredi için bir diyemem ödeme imkanın varsa zorlanmadan mantıksız değil gibi kredi
Foruma atmamO anın fotosunu foruma atmazsan adam değilsin olm.
O kadar param kalmaz gidene kadar.Renktaş o kadarcık mı?
Hacca gidip kurbanını kesip şükür namazını Kabe'de kılarsan o kutlu gün için anca haber değeri olur.
Kimseye tapmam ben yiğenim. Atatürk'ü severim ama.
Gram Altın: 994,86 TLGram Altın: 992,04 TL