- 21 Ocak 2010
- 72.843
- 51.261
- 5.003
1.001,01 TL şuan.
Hep çıkarken paylaşıyordun şimdi de düşerken paylaş değişiklik olsun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.001,01 TL şuan.
Paylaşıyorum zaten. Bizim amacımız çıkar, rant değil. Hizmet!Hep çıkarken paylaşıyordun şimdi de düşerken paylaş değişiklik olsun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vazgeçtim olmasındünya kadar malın olcağına gram kadar altının olsun
25k+ kredi kartlarına asgari %40 kimin fikriyse helal olsun. Bir vatandaş olarak teşekkür ederim. Küçük işletmemizi batırmamak için kara kara düşünüyorduk artık gerek kalmadı
kredi kartinin limitini dusurme vakti gelmis25k+ kredi kartlarına asgari %40 kimin fikriyse helal olsun. Bir vatandaş olarak teşekkür ederim. Küçük işletmemizi batırmamak için kara kara düşünüyorduk artık gerek kalmadı
Ders çalışıyorum + eticaretle uğraşıyorum@Sami Karakoç niye cevap vermiyon hayırsız adam nerelerdesin bunca zamandir
Hocam kolay gelsin. Allah kolaylık versin. Esnafı elektrikle yikamadilar, doğalgazla yikamadilar, benzinle biraz büküldü, bu kart olayında yikilacaklar gibi. Allah'tan erken battimda dert etmiyorum artık. Bı 10 sene kaybetmiştim batarak, batmayip devam etsem ömürlük borç takacakmisimDers çalışıyorum + eticaretle uğraşıyorum
peder şehir dışına çıktı 1 haftalığına dükkana bakıyorum 1 haftadır. dükkanda sıkıldığım için foruma döneyim dedim :d
esnaflar arasındaki veresiye alışverişi biter muhtemelen bundan sonra.Hocam kolay gelsin. Allah kolaylık versin. Esnafı elektrikle yikamadilar, doğalgazla yikamadilar, benzinle biraz büküldü, bu kart olayında yikilacaklar gibi. Allah'tan erken battimda dert etmiyorum artık. Bı 10 sene kaybetmiştim batarak, batmayip devam etsem ömürlük borç takacakmisim
Bu at ağızlı sağlıksız beslenip, gebermek istiyor diye biz spor forumunda ekonomi konuşuyoruz.
Bu at ağızlı sağlıksız beslenip, gebermek istiyor diye biz spor forumunda ekonomi konuşuyoruz.
Bazlama. Napıyon lan?Elindeki de suriye ekmegi galiba :/
Beni bazlamaBazlama. Napıyon lan?
Beni bazlama