- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.712
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
enflasyonda arjantini geçtik üstatenflasyonu dahada arttıracaklar venezuella arjantin filan olacaz bu gidişle döviz konusundaki yanlışlar yakıtıda uçurdu,brent petrolun kac oldugunun önemi bile kalmadı
enflasyonda arjantini geçtik üstat
Ohhhhhhhhhhhhhhh
Dübürümüz zamlar ve vergiler ile yanarken, mizah yapmamaya özen gösterelim.
DERİN GSC ADMİR VEKİLİ
Gel inat etme ihtiyar! Senin de ismini Erman Liboş olarak revize edelim.De seektir liboj
Benim topitop libojlarla işim olmazGel inat etme ihtiyar! Senin de ismini Erman Liboş olarak revize edelim.
Erman abime biraz saygı ve hürmet lütfenGel inat etme ihtiyar! Senin de ismini Erman Liboş olarak revize edelim.
Ben sana saygı ve hürmet talep ediyorum sen bana topitop diyorsunBenim topitop libojlarla işim olmaz
Erman abime biraz saygı ve hürmet lütfen
Benim senin gibi vekilim yok.Dübürümüz zamlar ve vergiler ile yanarken, mizah yapmamaya özen gösterelim.
DERİN GSC ADMİR VEKİLİ
@Keramettin TANRIVERDİBenim senin gibi vekilim yok.
Yalan söylüyor demez. Atamamı yapanlardan birisi de kendisi zaten. Mazbatayı aldığım kişi ise şuan forumda aktif değil.
Gökhan Saylak gscnin sefiridir biat edin.Yalan söylüyor demez. Atamamı yapanlardan birisi de kendisi zaten. Mazbatayı aldığım kişi ise şuan forumda aktif değil.
"Beni tanıyan iyi tanır, kim olduğumu iyi bilir."
Mizaha son verelim KomünistdaşGökhan Saylak gscnin sefiridir biat edin.