- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"kınadığını yaşamadan ölmezsin" cidden güzel söz bizzat kendi hayatımda da tecrübe ettim defalarcaUlan kötüledikleri her şeyi yaşatıyorlar.
Ulu ekonomist yine gerçeği herkesten önce görüp aydınlatmış hepimizi.
asgari için bir şey dedi mi?keşke daha fazla petrol çıkarabilsek dedi :d
Yılbaşını işaret etti.asgari için bir şey dedi mi?
Yılbaşını işaret etti.
keşke daha fazla petrol çıkarabilsek dedi :d
eyvah eyvah dolar kaç olacak kim bilirABD Merkez Bankası (Fed), faiz kararını açıkladı. Fed, en yüksek faiz artışına giderek faizi 75 baz puan yükseltti.
Fed'in yaptığı 75 baz puanlık faiz artırımı 1994'ten bu yana yapılan en büyük artırım.
![]()
AKP kasayı sıfırladı: Memur maaşlarına para kalmadı!
AKP iktidarının hayali enflasyon tahminleri yüzünden bütçede memur ve kamu işçisine önümüzdeki eylül ayı ortalarına kadar maaş ödeyecek tutarda ‘personel ödeneği' kaldı. Yılın son 3,5 ayında ise maaş ödemeleri için borçlanmaya gidilecek.www.medyablok.org
@Keramettin TANRIVERDİ yorumun nedir admirim biz bunu fiyatlamışmıydık yoksa 17.50 üzeri ver elini 18 görürmüyüzABD Merkez Bankası (Fed), faiz kararını açıkladı. Fed, en yüksek faiz artışına giderek faizi 75 baz puan yükseltti.
Fed'in yaptığı 75 baz puanlık faiz artırımı 1994'ten bu yana yapılan en büyük artırım.
@Keramettin TANRIVERDİ yorumun nedir admirim biz bunu fiyatlamışmıydık yoksa 17.50 üzeri ver elini 18 görürmüyüz
Olabilir doğru reis geçen ki de mesela 0.5 artışta hemen olmamıştı hatırladım şimdi. 14:80lerden ilk 15,20 lere gıdım gıdım gelmiştiKeramettin Admir gibi ekonomi uzmanı değilim ama genelde bu fed faiz kararlarının yansıması biraz süre alıyor öyle hemen yarın etkilemez diye düşünüyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
www.instagram.com