GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir sonraki adım senin kürtajın olabilir.
Ben uzaktan okuyorum. Kardesim sehir disinda. %80 oldugu kesin degil bu arada temmuz ayi icin bir odeme cikarmislar. Depozito artisi diyor herkes o artistan %80 i hesapliyo millet. Zam geldigi kesin gibi ama orani belli degil. Bakalim resmi aciklama gelecek mi. Allah ogrencinin, ogrenci okutanin yardimcisi olsun...

Ben uzaktan okuyorum. Kardesim sehir disinda. %80 oldugu kesin degil bu arada temmuz ayi icin bir odeme cikarmislar. Depozito artisi diyor herkes o artistan %80 i hesapliyo millet. Zam geldigi kesin gibi ama orani belli degil. Bakalim resmi aciklama gelecek mi. Allah ogrencinin, ogrenci okutanin yardimcisi olsun...
yine de benim önerimi babanlara sun sen

Asgari ücrete %30 zam geldi bizim şirkete %8.5. İyice asgari ücrete yaklaştık böylece. Sizin beklediğiniz zam oranı nedir? konuşmayı düşünüyorum

Asgari ücrete %30 zam geldi bizim şirkete %8.5. İyice asgari ücrete yaklaştık böylece. Sizin beklediğiniz zam oranı nedir? konuşmayı düşünüyorum

1.500 TL iyileştirilme yapıldı güya. Oturduğum sitede aidat 500 dü 1000 oldu çocuğun okulu aylık 2500 dü 4000 oldu. Buraya 100 tane 2 katına çıkmış örnek yazarım da neyse.

1 paket sigara 31 lira

Kaliteli sarma nasıl temin edinilebilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt