GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekonomi diye bir şey yokken bunun konusu olması saçma
24152.jpg

Elimdeki tl yi ne yapacam bilemedim sürekli operasyonlara denk geliyorum altin aldım damat istifa etti biranda 50 tl düştü bir sene bekledik dolar aldık iki gün sonra çarpıldık tl ye geçtik hergun zararda olduğumu biliyorum kur korumalıya girsem kesin erken seçim olur gene düşer hersey

Hem işçiyi hem işvereni o kadar zor duruma soktular ki bunun vebalini nasıl ödeyecekler bakalım..
Normalde 2 çalışanımin yediğini ictigini kisitlamadan ben oduyordum .. Son zamla yemek işi sizde diye bir konuşma yaptim maasi az vermektense tasarruf yapabilecekleri bir kapı bırakmak daha mantıklı geldi...
1 tanesi yanlış anlamış eski asgari ücretten devam edip bir de yemeği odemeyecegim sanmış..İnanın tek kötü kelime etmedi sizi gayet iyi anlıyorum minvalinde birşeyler söyledi.. Sonra durumu yanlış anladığını izah ettim.. Son zamlara rağmen şartlarının kötüleşmesini bile kabul edecek duruma gelmiş insanlar herkeste bir çaresizlik var maalesef ..

Dolar tekrar Şahlandı son yapılan müdahaleler yeterli olmadı demekki açıkçası bundan sonra yapabilecekleri müdahale pozisyonları kaldı mı emin değilim yapılabilecek ne varsa yaptılar gibi görünüyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SON DAKİKA! 9 temmuz'dan itibaren motorinde 2,10 tl indirim bekleniyor.

Oha 17.22e dönmüş yine. 2 tl bile dusmedi bddk karari sonrasi.
şu anki yükselişi tepe noktası 18.41 e doğru göz kırparak gidiyor.

sonbahar çok felaket işler olabilir. bir noktada faiz oranında direnemeyecekler gibime geliyor - bu kafada ilerlemeye devam ederlerse endişem 20li şeyler görmemiz olacak

Merkez Bankası’nın (MB) temmuz piyasa katılımcıları anketinde, yıl sonu TÜFE beklentisi bir önceki anketteki yüzde 64,59’dan yüzde 69,94’e yükseldi.

Yıl sonu için dolar/TL kuru beklentisiyse hazirana göre yükselerek 18,9881’e geldi.

1657269323335.webp

SON DAKİKA! Motorine bu gece yarısından geçerli olmak üzere 81 kuruş zam geliyor.

1657269415719.webp

fitch türkiye kredi notunu b+'dan b'ye düşürdü. en son ne zaman bu seviyedeydi derseniz 2003'de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt