- 1 Ağustos 2009
- 47.058
- 49.361
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azından dürüst herifler. Kağıda yazilmadan daha agirini yapıp asgari ucretten daha az alanlar var. Kölelik iyiydi, en azından ay sonu derdin yoktu, senin yerine senin için düşünen hep birisi vardı. Şimdi hem aynı duzey çalışıp hemde gecinemiyorsun
kölelikte tek derdin iş yetişti mi? sahip mutlu mu? tamamdır bu ikisini tamamladıysan. Şimdi hem bunları tamamlıyorsun hem de faturası sana kalıyor.En azından dürüst herifler. Kağıda yazilmadan daha agirini yapıp asgari ucretten daha az alanlar var. Kölelik iyiydi, en azından ay sonu derdin yoktu, senin yerine senin için düşünen hep birisi vardı. Şimdi hem aynı duzey çalışıp hemde gecinemiyorsun
abinin yanına gitabim almanya ben burda işbaşı yaptık 1 hafta aralıkla. sektörler farklı ama 11de 1 i maaş alıyorum(sinir bozulması emojisi)
2 yıllık planlamala dahilindeabinin yanına git
Kurda sert bi iniş bekliyomusun yoksa az az gidip çıkarmıyız 20 üstüneEkime kadar enflasyonu yatay bekliyorum.
Bir yerde okumuştum, öyle anlatıldığı gibi fiziksel şiddet yokmuş kölelere. Sen ahırdaki atı dovmuyorsun, ya da evin önündeki arabaya vurmuyorsun, psikolojik şiddette yok, zaten senden beklenenler belli. Bı yerde köle mi olsam acaba? En azından vergi borcumu sahibe kitlerdimkölelikte tek derdin iş yetişti mi? sahip mutlu mu? tamamdır bu ikisini tamamladıysan. Şimdi hem bunları tamamlıyorsun hem de faturası sana kalıyor.
köle alan var mıdır hala?Bir yerde okumuştum, öyle anlatıldığı gibi fiziksel şiddet yokmuş kölelere. Sen ahırdaki atı dovmuyorsun, ya da evin önündeki arabaya vurmuyorsun, psikolojik şiddette yok, zaten senden beklenenler belli. Bı yerde köle mi olsam acaba? En azından vergi borcumu sahibe kitlerdim
Rotcshild, rockefeller gibi heriflere sormak lazım. Geçende 32 yaşındaki bı emlakçı 84luk bı teyzeyle evlenip 15 milyon TL'lik bı mirasa konmuştu, bekarsan böyle opsiyonlaar da varköle alan var mıdır hala?
evlenince o treni kaçırdım benKurda yön hep yukarıKurda sert bi iniş bekliyomusun yoksa az az gidip çıkarmıyız 20 üstüne
bekarım çok şükür. 70 üstü zengin mi ara diyorsun?Rotcshild, rockefeller gibi heriflere sormak lazım. Geçende 32 yaşındaki bı emlakçı 84luk bı teyzeyle evlenip 15 milyon TL'lik bı mirasa konmuştu, bekarsan böyle opsiyonlaar da varevlenince o treni kaçırdım ben

Felak?Benim anlamadığım hadi %14'e kadarı Nas vardı, 14 ten sonrası nereye gitti?
Farklı tarz bı kölelik sonuçta.. parasida iyibekarım çok şükür. 70 üstü zengin mi ara diyorsun?![]()
15 milyon tl gibi bir para 1-2 senede kalacaksa benim hatun sırtıma vurup hadi yiğidim gazan mübarek olsun der.bekarım çok şükür. 70 üstü zengin mi ara diyorsun?![]()
15 milyon tl gibi bir para 1-2 senede kalacaksa benim hatun sırtıma vurup hadi yiğidim gazan mübarek olsun der.
Altı üstü teyzenin biriyle kardeş hayatı yaşarsın en max o.
Evelallah gözümüzü kapar, işimizi yaparızFarklı tarz bı kölelik sonuçta.. parasida iyi![]()