GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske 80'lerde doğsaydım, o kuşak memur maşıyla evini aldi arabasini 5-6 yilda bir yeniledi

90'larda doğanlar için ev, araba imkansiz gibi bir şey, özellikle 90'ların sonlarına doğru doğanlar, simdi 20-25k maas alsan bile para etmiyor, ev almaya kalksan minimum ayda 15-20k arası ayırman lazım o da kredi çıkarsa

15 milyon tl gibi bir para 1-2 senede kalacaksa benim hatun sırtıma vurup hadi yiğidim gazan mübarek olsun der.
Altı üstü teyzenin biriyle kardeş hayatı yaşarsın en max o.

Rakamları yanlış hatirlamisim 4 sene önce 17 milyon TL miras almış. Dolar 3 TL desek 6 milyon dolar civarı o zaman için. Ben hanımda bı düşünebilir 6 milyon dolara şimdi dusundumde,

Ekonomistlerin söyledikleri rakamlari ve ülkenin son 40 50 yilina baktigin zaman öyle birden fiyatlari düşüremezsin.Merkez bankasi -lerde üstüne inanilmaz borcu var ülkenin onlari çözmeden nasil dövizi düşüreceksin?Hadi mucize oldu 18ken 2 senede 7tl düstü ülkenin en büyük firmalari bile ağir zarar eder.İstemezler hemen düşsün diye.Ülkenin 2002 yilina geri dönebilmesi için düzgün yönetimle en az 7-10 yil var.

Bu kadar abartili konusuyor sonra kimsenin yapamayacagi %100 belli,sonra sövecek millet buna.
konusmayı dinlemeden abartılı konusuyor, salliyor gibi söylemlerde bulunmayın ltfn
ötv'yi indireceğiz, bu uygulama fakir fukara için olacak lüks araçlar için olmayacak, araba alimini öteleyin diyor
gayet de mantikli konusuyor, kyk faizleri için de aynı senin gibi abartiyor salliyor diyorlardi ertesi hafta sildiler faizleri, millet o kadar alismis ki düdüklenmeye inanmiyor bile bu vaatlere

Ekonomistlerin söyledikleri rakamlari ve ülkenin son 40 50 yilina baktigin zaman öyle birden fiyatlari düşüremezsin.Merkez bankasi -lerde üstüne inanilmaz borcu var ülkenin onlari çözmeden nasil dövizi düşüreceksin?Hadi mucize oldu 18ken 2 senede 7tl düstü ülkenin en büyük firmalari bile ağir zarar eder.İstemezler hemen düşsün diye.Ülkenin 2002 yilina geri dönebilmesi için düzgün yönetimle en az 7-10 yil var.
Reisle devam edelim çıkaracağı jelibon rezervleriyle dövizi düşürürüz!

konusmayı dinlemeden abartılı konusuyor, salliyor gibi söylemlerde bulunmayın ltfn
ötv'yi indireceğiz, bu uygulama fakir fukara için olacak lüks araçlar için olmayacak, araba alimini öteleyin diyor
gayet de mantikli konusuyor, kyk faizleri için de aynı senin gibi abartiyor salliyor diyorlardi ertesi hafta sildiler faizleri, millet o kadar alismis ki düdüklenmeye inanmiyor bile bu vaatlere
8273 kere dinliyoruz yillardir,mansur ekrem varken kendisi aday olma peşinde halk baskasini istiyor o kendisini düsünüyor.O kadar akli varsa yillardan beri oyunu arttiramiyor nasil bir kafasizki oyunu arttirmayi beceremiyor ama mansur cikiyor daha belediye başkani bundan fazla oy alıyor anketlerde?beni malum partililerle bir tutma dost.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt