Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.902
- 29.261
- 2.993
bunlardan gelecek parayla kulübün borcunu kaparsın senBunların pezevenkliğini yapmak lazım. Paraya para demeyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlardan gelecek parayla kulübün borcunu kaparsın senBunların pezevenkliğini yapmak lazım. Paraya para demeyiz.
Abi ne bileyim çok para geliyor bunlar bana merve taşkından bağımsız onlyfans üzerinde bu insanlar deli paralar götürüyorlar sırf cinsiyetleri sayesinde. Dün twitter da denk geldim aylık kazancı 10b dolar olanlar var. Sen doktor olarak kaç ayda kazanıyorsun mesela onu?merve taskin ve ablasini istinye masa restoranina gormustum o zaman daha genc bundan 3-4 sene oncesi ablasi yavas yavas piyasadan cekilirken bu hazirlik yapiyordu.
onlyfansa falan girecegini hic dusunmezdim bunlar sosyete orospusu gecelik 20 kagit falan alan tipler ama demek ki piyasa cok etkiledi
onlyfans uzerinden temiz temassiz dolar aliyorlar mafyasi magandasi yok hala vip musterilere gidiyordur.
bir de artik piyasa dubai'ye kaydi bunlar ayda bir geliyordur buraya zaten buraya gelecek yaninda calisacak ekuri ariyordu en son.
10b dolar turkiyede ozel sektorde bile calissan 6 aylik kazanc iyimser bir sekildeAbi ne bileyim çok para geliyor bunlar bana merve taşkından bağımsız onlyfans üzerinde bu insanlar deli paralar götürüyorlar sırf cinsiyetleri sayesinde. Dün twitter da denk geldim aylık kazancı 10b dolar olanlar var. Sen doktor olarak kaç ayda kazanıyorsun mesela onu?
6 yıl tıp + yıllarca uzmanlık 6 aylık kazanç10b dolar turkiyede ozel sektorde bile calissan 6 aylik kazanc iyimser bir sekilde
devlette daha dusuk , elbette daha fazla kazanma sansin var ama istanbul icin ortalama vereyim
yani pek sasirmamak lazim insanlik tarihinin basinda beri olan iki meslektir doktorluk ve orospuluk.6 yıl tıp + yıllarca uzmanlık 6 aylık kazanç
Cinsiyet kadın, hiç bir yeterlilik gerektirmiyor 1 aylık kazanç. Ne bok gibi düzendeyiz yahu
abi bu net orospuluk da değil ya. sanal mastürbasyonyani pek sasirmamak lazim insanlik tarihinin basinda beri olan iki meslektir doktorluk ve orospuluk.
orospular her zaman daha fazla kazanacaktir

ulasamadin seye daha cok ilgi duyarsinabi bu net orospuluk da değil ya. sanal mastürbasyon![]()
daha iyilerinin kazancı CEO lara kafa atacak cinste zatenulasamadin seye daha cok ilgi duyarsin
Bütün masalarda varız derken hayal satmıyorduk!Aşağı yukarı 15-16 yıldır üyeyim bu foruma. Orospu piyasası konusunda bile bilgi sahibi olabileceğin kaç forum vardır Allah aşkına.
Tebrikler ve teşekkürler renktaşlar.
Doğrusunu söylemek gerekirse kulüp umurumda olmaz.bunlardan gelecek parayla kulübün borcunu kaparsın sen![]()
![]()
![]()
Sonsuz bir iş etiğine sahibim. İş arkadaşlarıma ve elemanlarıma yavşamam.iste o donem kapandi gibi artik freelans calisiyor hatta altlarinda genc kizlari alip ekuri modunda madamlik da yapiyorlar\
bir de sana et emanet edilmez kedi gibisin sermayeyi ..kersin![]()