GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatta senatör yaptığı atını da tercih edebilirdim. Kişneye kişneye daha iyi devlet yönetirdi.

Politika faizinin pratikte hicbir islevi yoktu zaten yaklasik 1 yildir. Piyasa faizleri, merkez bankasinin borclanmasi dahil, cok daha yuksek. O yuzden kimse takmayacaktir. Dolar-TL'nin yukari yonu karardan bagimsiz devam eder.

acaba 20 ye cikartip sonra sok 12 ye mi dusurecekler gene var bir cakallik bu iste.
20 den 12 ye dönmek için 20 milyar dolar lazım oda kalıcı olmaz
eğer varsa bu kadar paraları dönerler 18 den 12 ye dönmek için bir gecede 10 milyar doları yaktılar sonra peyder pey satmaya devam ettiler katardan filan para sokarlarsa belki ama bencede seçime gitmek için kuru düşürmeleri şart

ya ama ebeni!'
FacciLlXEAA0eMI

Faizin düşürülmesine pek kafanızı takmayın, zaten piyasa aktörlerinin dikkate aldığı bir rakam değil son 6 aydır.
Eylül ve Ekimde banka ve özel sektör şirketlerinin sendikasyon vesaire geri ödemeleri var. Esas film o zaman kopacak, hatta o dönemleri bir nevi ön sevişme gibi kabul edin.

Bu ülkeye bu durum müstehak beyler, son dönemde iyice emin oldum.

Hele futboldaki şımarıklık falan tam komedi, kendi evine ekmek alamıyor ama galatasaray belotti'yi almalı gibi altı boş argümanlar var. gelir >= gider, dünyadaki tüm ekonomik yapıların temeli budur.

Artık bu konulara yorum dahi yapmıyorum.

Neyse bu gecede Motorini zamsız geçmeyeceğiz çok şükür. Ortalama 1.07 civarı geliyormuş bu gece.

Artık gideceklerinden eminler. Piyasayla oynayarak son bir vurgun peşindeler. Başka açıklaması yok şu kararın.

yalniz yumurtayi kirmadan uzun sure buzukte tutmayi basardilar ben takdir ettim dogrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt